Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Νίκη για ελπίδα και πρεστίζ!!

Το τελευταίο χαρτί πρόκρισης παίζει απόψε κόντρα στην Μπεσίκτας ο Αστέρας Τρίπολης. Με τέσσερις απουσίες οι Αρκάδες για τη νέα υπέρβαση, που αν έρθει θα τους στείλει με κίνητρο στο Βελιγράδι.

Νίκη για ελπίδα και πρεστίζ!
Για ακόμη μια φορά το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» φοράει τα... ευρωπαϊκά του και ο Αστέρας είναι έτοιμος για μια ακόμη μάχη. Αυτή τη φορά, οι Αρκάδες φιλοξενούν (22.05 NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και Novasports) την Μπεσίκτας για την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Europa League.

Οι εμφανίσεις της ομάδας του Στάικου Βεργέτη, που έκανε το ντεμπούτο του σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης χωρίς το παραμικρό άγχος, έχουν δημιουργήσει προσδοκίες που αν ξεπεραστούν και απέναντι στους Τούρκους η πόρτα της πρόκρισης θα μείνει ανοιχτή.

Στο ματς κόντρα στην Μπεσίκτας ο τεχνικός των Αρκάδων δεν θα έχει στην διάθεσή του τέσσερις παίκτες. Συγκεκριμένα, θα απουσιάσουν οι Ρόλε, Μπαντιμπανγκά, Τορμένα και Κιτόκο, όμως στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Γκοϊάν και Κουρμπέλης, που ξεπέρασαν πλήρως τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν.

Αναλυτικά: Κοσίτσκι, Θεοδωρόπουλος, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Παντελιάδης, Λούι, Τσοκάνης, Ουσέρο, Μουνάφο, Τιε Μπι, Κουρμπέλης, Νίκο Φερνάντεζ, Γιαννιώτας, Μάτσα, Μπαράλες, Πάρα, Μπακασέτας.

Όσον αφορά την συνέντευξη Τύπου, ο Βεργέτης τόνισε –μεταξύ άλλων- πως στο μυαλό του υπάρχει η πρόκριση και σκέφτεται ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι, ξεκινώντας πρώτα από το αποψινό: «Ευελπιστούμε να προχωρήσουμε στην διοργάνωση. Έχουμε δύο βήματα μπροστά μας. Βλέπουμε ένα-ένα τα παιχνίδια και ευελπιστούμε αύριο να κάνουμε το πρώτο βήμα».

Aπό την μεριά του, ο τεχνικός των Τούρκων, Σλάβεν Μπίλιτς, τόνισε πως η ομάδα του δεν ταξίδεψε στην Τρίπολη για την ισοπαλία αλλά για να πάρει τη νίκη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: