Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

«Μόνο νίκη»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολίδης και μίλησε για την επερχόμενη αναμέτρηση του «Δικεφάλου» με την Ντινάμο Μινσκ στη παγωμένη Λευκορωσία.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την χαμηλή θερμοκρασία στη Λευκορωσία:
«Είχαμε παίξει με την Διναμό Κιέβου τη περίοδο 1973-1974 και η θερμοκρασία ήταν στο -12. Θα παίξε πολύ σημαντικό ρόλο για τον ΠΑΟΚ το πώς θα προσαρμοστούν οι παίκτες σε αυτές τις συνθήκες. Εμείς είχαμε φάει 2 γκολ στα πρώτα 10 λεπτά και μετά δεν προλαβαίναμε. Σήμερα, η τεχνολογία βοηθάει παραπάνω αλλά θα πρέπει και η ομάδα να προσαρμοστεί. Είναι θέμα η χαμηλή θερμοκρασία αλλά δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό. Πρέπει να γίνει μια πάρα πολύ καλή προθέρμανση και να μην συμβεί τίποτα νωρίς. Ελπίζω τα παιδιά να κάνουν το καλύτερο δυνατό. Μπαίνεις μέσα για προθέρμανση και τα πόδια σου είναι παγωμένα! Κόβεται η ανάσα και το στήθος και είναι πολύ δύσκολο να μπεις στον ρυθμό του παιχνιδιού».
Για το πώς πρέπει να παίξει ο ΠΑΟΚ:
«Με βάση τη βαθμολογία ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάει να κερδίσει. Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλο περιθώριο. Είναι ευχής έργον να μειωθεί τουλάχιστον με 1 βαθμό η διαφορά με την Γκινγκάμπ».
Για την κακή αγωνιστική κατάσταση της Ντινάμο Μινσκ αλλά και της Γκινγκάμπ:
«Η Ντινάμο Μινσκ είναι εκτός ομίλου και τελειώνει και το πρωτάθλημα τους. Αυτό είναι θετικό για τον ΠΑΟΚ αλλά το παιχνίδι παίζεται μέσα στο γήπεδο. Η Γκινγκάμπ ήταν σε άσχημη κατάσταση και όταν χάσαμε μέσα στην Γαλλία οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε εκτιμήσεις. Υπάρχουν οι εκτιμήσεις αλλά ην ιστορία γράφεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να μπει να κερδίσει και ότι είναι να γίνει θα γίνει».
Για την 11αδα που θα παρατάξει ο Άγγελος Αναστασιάδης:
«Ο Άγγελος θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11αδα. Το 4-3-3 μπορεί να γίνει άνετα 4-4-2. Πρέπει να βοηθήσει, η τύχη, οι περιστάσεις να κερδίσουμε και μετά να δούμε το τι θα γίνει και στο άλλο παιχνίδι».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: