Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Αποχή στον Άρη, ραντεβού με Γαλανό!!

«Ταρακουνήθηκε» ο Γιώργος Γαλανός από τη χθεσινή αποχή των ποδοσφαιριστών του Άρη και την Πέμπτη θα συναντηθεί μαζί τους με στόχο να λυθεί το θέμα με τα συμφωνητικά.

Αποχή στον Άρη, ραντεβού με Γαλανό
Δεν έγινε προπόνηση την Τετάρτη στον Άρη. Οι ποδοσφαιριστές του πήραν την απόφαση να μην συμμετάσχουν στο χθεσινό πρόγραμμα, ώστε να εκφράσουν με αυτόν τον τρόπο τη δυσαρέσκεια τους για το γεγονός ότι δεν έχουν υπογράψει ακόμη τα ιδιωτικά συμφωνητικά.

«Δεν ανεχόμαστε άλλο αυτή την κοροϊδία. Εδώ και δυο μήνες μας λένε από Δευτέρα σε Δευτέρα και δεν έχει γίνει τίποτα. Είναι απόφαση όλων των παικτών και θέλουμε να τη σεβαστείς», είπαν στον Παόυλο Κάμπος οι παίκτες χθες.

Η διοίκηση ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να λυθεί άμεσα το συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά «θορυβήθηκε», βλέποντας ότι οι ποδοσφαιριστές έκαναν πράξη τα λόγια τους και ορίστηκε ραντεβού μαζί τους για σήμερα (12:00).

Ωστόσο, ένα καλό ερώτημα είναι το τι θα γίνει εφόσον δεν αλλάξει στάση η διοίκηση, ενώ την Κυριακή (30/11, 15:00) υπάρχει ο εντός έδρας αγώνας με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: