Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Χάνει Χαραλαμπίδη… μόνο για φέτος!

Εκτός για 3-4 μήνες θα μείνει ο Κώστας Χαραλαμπίδης μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αγώνα με τη Ζιέλονα Γκόρα. Σπουδαία κίνηση ΠΑΟΚ, που ενεργοποίησε το συμβόλαιό του για έναν ακόμη χρόνο.

Χάνει Χαραλαμπίδη… μόνο για φέτος
Τα δυσάρεστα επαληθεύτηκαν στον ΠΑΟΚ για τον Κώστα Χαραλαμπίδη. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα με τη Ζιέλονα Γκόρα και τις εξετάσεις του στην Πολωνία, ο 38χρονος σούτινγκ γκαρντ επανεξετάστηκε με την επιστροφή της αποστολής στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και τα αποτελέσματα έδειξαν ολική ρήξη επιγονατιδικού τένοντα. Ο άτυχος παίκτης θα χειρουργηθεί την Παρασκευή και θα μείνει εκτός παρκέ για 3-4 μήνες, πράγμα που σημαίνει πως πέραν όλων των άλλων χάνει και τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, ακόμη και τον τελικό εφόσον η ομάδα του περάσει.

Σε μια σπουδαία κίνηση, που δείχνει πόσο αναγνωρίζει τον αθλητή και άνθρωπο Κώστα Χαραλαμπίδη, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να κάνει χρήση του όρου που υπάρχει στο συμβόλαιό του και να ενεργοποιήσει από τώρα και τη δεύτερη χρονιά του συμβολαίου του. Μάλιστα ο παίκτης, που από την πρώτη στιγμή έχει δίπλα του όλα τα μέλη της ομάδας, ενημερώθηκε σχετικά από τον Μπάνε Πρέλεβιτς.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: