Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

Σάντερλαντ: Σκέψεις για το μέλλον Μαυρία!!

Το μέλλον του Χάρη Μαυρία στη Σάντερλαντ σκέφτεται ο Γκας Πογέτ, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί δανεικός τον Ιανουάριο.
Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει δανεικό, με τον παίκτη να μην είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο επιστροφής, μιας και δεν έχει ούτε μια επίσημη συμμετοχή με τις «μαυρόγατες» φέτος. Ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας εκτιμά το ταλέντο του Έλληνα μέσου, ωστόσο αναγνωρίζει τις δυσκολίες να… χωρέσει στα πλάνα του, μιας και υπάρχουν πολλοί μεσοεπιθετικοί στο ρόστερ.
«Φαντάζομαι πως ο Χάρι θέλει να παίξει. Είχαμε μιλήσει στην αρχή της σεζόν για τις επιλογές του και του είχα πει πως θα γίνει. Θα δούμε τι θα γίνει», δήλωσε ο Πογιέτ. Ο Μαυρίας εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στην προετοιμασία, ωστόσο μετά ο ανταγωνισμός για την ενδεκάδα έγινε πιο σκληρός με την απόκτηση κάποιων παικτών. «Τα πήγε εκπληκτικά στην προετοιμασία. Έπαιζε παντού και ήταν μια απόλαυση να τον έχουμε. Όμως το σχήμα της ομάδας και οι παίκτες που παίζουν στη θέση του, δεν τον βοήθησαν. Είναι δύσκολο γι’ αυτόν να παίξει», συμπλήρωσε ο τεχνικός της Σάντερλαντ.
Έτσι δεν αποκλείεται να δοθεί ο Μαυρίας δανεικός, με τον Παναθηναϊκό να αποτελεί τη μόνη ομάδα που μπορεί να τον αποκτήσει άμεσα, όπως εκτιμούν αγγλικά δημοσιεύματα.
*Πηγή: onsports.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: