Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Τάσεις … αυτοκτονίας οι παίκτες του Βιετνάμ!! (video)

Επικές ήταν οι γκάφες της άμυνας και γκολκίπερ του Βιετνάμ σε  αμφότερα τα γκολ που δέχθηκαν στην αναμέτρηση με την Ινδονησία  στο πλαίσιο  των προκριματικών του  Κυπέλλου Suzuki (διοργάνωση που διεξάγεται κάθε διετία και παίρνουν μέρος οι εθνικές ομάδες των χωρών της Νοτιανατολικής Ασίας).
Η αναμέτρηση έγινε πριν από τρεις ημέρες στο «Μι Ντινχ»  του Ανόι και οι γηπεδούχοι ήταν μεν καλύτεροι αλλά απέτυχαν να φθάουν στη νίκη κύρια λόγω των τραγικών λαθών στα μετόπισθεν.
HUNG0592
Προηγήθηκαν στο 11’ με το υπέροχο πλασέ του  Κι Νγκοκ Χάι αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι έφθασαν στην ισοφάριση με το σουτ του Ζουλχάμ Ζαρούν  μετά από  ασίστ από …αμυντικό του Βιετνάμ.

Οι γηπεδούχοι που στο β’ μέρος είχαν νωρίς δοκάρι με τον Νγκουεέν Χουάν Τάνχ πήραν κ νέου το προβάδισμα στο 68’ με το εξαιρετικό σουτ του Κονγκ Βινχ αλλά έξι λεπτά πριν από το φινάλε της αναμέτρησης το ολέθριο λάθος του γκολκίπερ τους Τρανμ Νγκουλεν Μανχ μετά το ακίνδυνο σουτ του Σιαμσούλ Αρίφ τους στέρησε τους πολύτιμους βαθμούς της νίκης.



*Πηγή: onsports.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: