Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Με προσοχή και… Νέλσον!


Τη σημασία του αγώνα με την Μπάγερν τόνισαν Ιβάνοβιτς και Μπατίστα στον Παναθηναϊκό. Στην Αθήνα από χθες ο Νέλσον, που πέρασε από την προπόνηση.

Με προσοχή και… Νέλσον
Χωρίς προβλήματα, αλλά με επίγνωση της προσοχής που χρειάζεται ο αντίπαλος συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα της Παρασκευής κόντρα στην Μπάγερν (21:00). Οι «πράσινοι» με νίκη εξασφαλίζουν μαθηματικά θέση για το Top 16, αλλά αν χάσουν μπαίνουν σε περιπέτειες.

Στο μεταξύ, ο ΝτεΜάρκους Νέλσον ήταν συνεπής στο ραντεβού του και μετά από σχεδόν 50 μέρες στις ΗΠΑ, όπου χειρουργήθηκε στην κνήμη, ήρθε για το τελικό στάδιο αποθεραπείας του στην Ελλάδα. Μάλιστα ο Αμερικανός γκαρντ πέρασε το απόγευμα από το ΟΑΚΑ για να δει το τεχνικό τιμ και τους συμπαίκτες του.

«Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα. Παίζουν με τον ίδιο τρόπο εντός κι εκτός έδρας, προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν την άμυνά τους και είναι πολύ καλοί στο ανοιχτό γήπεδο, πλέον με την προσθήκη του ΜακΚάλεμπ ακόμη καλύτεροι. Για μας είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και θέλουμε τη βοήθεια των φιλάθλων μας», δήλωσε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Από την πλευρά του, ο Εστέμπαν Μπατίστα είπε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για μας και τους αντιπάλους μας, καθώς και οι δύο ομάδες χρειάζονται τη νίκη. Τους ξέρουμε καλά, μας νίκησαν στ Μόναχο και πρόκειται για μια δυνατή ομάδα. Τους σεβόμαστε και πιστεύω πως το 1-5 δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα και την ποιότητά τους σαν ομάδα. Έχουν τον τρόπο να παίζουν καλά κι εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μάχη γιατί θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

Η Μπάγερν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετρώντας μόλις μια νίκη, αυτή στο αντίστοιχο παιχνίδι του Μονάχου, και γνωρίζει πως μόνο αν περάσει από το ΟΑΚΑ θα έχει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης. «Πάμε στην Αθήνα καλά προετοιμασμένοι. Είχαμε λίγες μέρες ξεκούραση και δουλέψαμε πάνω στο ματς με μεγάλη συγκέντρωση. Θα πρέπει να παίξουμε δυνατά για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν πάμε για τη… συμμετοχή, αλλά για να νικήσουμε», δήλωσε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς, που δεν υπολογίζει στους Γκαβέλ και Τέιλορ, αλλά είδε την ομάδα του να ενισχύεται την περασμένη εβδομάδα με τον Μπο ΜακΚάλεμπ. Ο πρώτος σκόρερ της Μπάγερν, Νιχάντ Τζέντοβιτς, είπε με τη σειρά του: «Κάναμε καλή δουλειά στο παιχνίδι του πρώτου γύρου και νικήσαμε, αλλά η κατάσταση έκτοτε έχει αλλάξει και τώρα θα πρέπει να έχουμε ακόμη καλύτερη απόδοση».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: