Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Η Μις Χιλή αποκαλύπτει στενό … μαρκάρισμα του Σάντσες!! (video+photos)

Η ερωτική ζωή του Αλέξις Σάντσες έχει μετατραπεί σε σήριαλ των χιλιανών και όχι μόνον ΜΜΕ με νέο «κύκλο» τις αποκαλύψεις της Μις  της συγκεκριμένης χώρας της Λατινικής Αμερικής να υποστηρίζει ότι έριξε χυλόπιτα στον άσο της Άρσεναλ  που επίμονα επί μήνες ζητούσε να βγουν έξω.
Ο  Χιλιανός διεθνής πρώην άσος της Μπαρτσελόνα και κορυφαίο μεταγραφικό απόκτημα των Λονδρέζων το περασμένο καλοκαίρι έναντι 30 εκατομμυρίων στερλινών , έχει εδώ και πολύ καιρό σχέση με την πανέμορφη Ισπανίδα σχεδιάστρια Λάια Γκράσι και λίγες ημέρες μετά τα δημοσιεύματα εφημερίδας της πατρίδας του ότι  είναι «καμένος» από το πολύ ποδόσφαιρο και σεξ το τελευταίο διάστημα έρχονται και οι ισχυρισμοί της  συμπατριώτισσας του  Καμίλα Αντράντε να προσθέσουν νέα …διάσταση στην εξωγηπεδική και ερωτική του ζωή.e7662910496eefb8c02d0a6e291dc3
Ο  Χιλιανός διεθνής πρώην άσος της Μπαρτσελόνα και κορυφαίο μεταγραφικό απόκτημα των Λονδρέζων το περασμένο καλοκαίρι έναντι 30 εκατομμυρίων στερλινών , έχει εδώ και πολύ καιρό σχέση με την πανέμορφη Ισπανίδα σχεδιάστρια Λάια Γκράσι και λίγες ημέρες μετά τα δημοσιεύματα εφημερίδας της πατρίδας του ότι  είναι «καμένος» από το πολύ ποδόσφαιρο και σεξ το τελευταίο διάστημα έρχονται και οι ισχυρισμοί της  συμπατριώτισσας του  Καμίλα Αντράντε να προσθέσουν νέα …διάσταση στην εξωγηπεδική και ερωτική του ζωή.
912
Σύμφωνα με την 25χρονη καλλονή ο Σάντσες όταν είχε ξεκινήσει η εθνική ομάδα της πατρίδας τους την προετοιμασία για το Μουντιάλ του περασμένου καλοκαιριού  στη Βραζιλία και ενώ είχε ήδη «κυκλοφορήσει» η σχέση του με την  ξανθομάλλα Ισπανίδα  προσπάθησε να την πείσει να βγουν ραντεβού.
250
«Είχα διακόψει τη σχέση μου με τον φίλο μου όταν για πρώτη φορά ζήτησε να  συναντηθούμε. Αρνήθηκα επειδή δεν ήταν ο τύπος μου. Και παράλληλα γνώριζα ότι πολλές φορές που μου έστελνε μηνύματα ήταν μαζί με τη φίλη του κάτι που δεν μου άρεσε ακόμα περισσότερο. Μάλιστα μία φορά ήταν στην Ντίσνεϊλαντ του Παρισιού με την Λάιλα το περασμένο Φεβρουάριο και μου έστειλε μία φωτογραφία του αλλά εγώ γνώριζα ότι ήταν μαζί της επειδή είχα δει φωτογραφίες τους στην εφημερίδα και πραγματικά δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα γέλια μου» δήλωσε η Αντράντε και πρόσθεσε : «Του έστειλα μήνυμα   στο οποίο έγραφα « τι ωραία , είσαι με τη φίλη σου  και θα ήθελα να είμαι  και εγώ εκεί με τον φίλο μου» και εκείνος απάντησε «όχι είμαι με τον μικρό ανεψιό μου , ξάδερφο μου» ή κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι ακριβώς. Ποτέ δεν παραδέχθηκε ότι ήταν με τη φίλη του αλλά την επόμενη ημέρα υπήρξε μία μεγάλη φωτογραφία τους σε εφημερίδα. Όλα αυτά τα κορίτσια που μαγεύονται από τους αστέρες του ποδοσφαίρου  θα πρέπει να καταλάβουν ότι είναι όλοι τους το ίδιο και δεν πρέπει να τους πιστεύουμε».
m1 768 CamilaAndrade12
Η Μις Χιλή  είπε ακόμα ότι η πρώτη «κρούση» από πλευράς συνομήλικου της επιθετικού έγινε  λίγο μετά τη  στέψη της  αλλά όσες φορές, και δεν ήταν λίγες αυτές σύμφωνα πάντα με την ίδια, ο Σάντσες επανάλαβε τις προσπάθειες του να την πείσει να βγουν μαζί εκείνη  ήταν αρνητική  και έπαψε να  του απαντά πριν από δύο μήνες όταν μία από τις προτάσεις του έγινε ενώ  γνώριζε ότι ήταν μαζί με άλλη γυναίκα και για το λόγο αυτό «του έδειξα κόκκινη κάρτα».
10-10-alex01.jpg 88717827
 Από την πλευρά του ο  …καταγγελλόμενος  αρνήθηκε να σχολιάσει τις αποκαλύψεις της εν λόγω κυρίας αλλά το βέβαιο είναι ότι η εξωγηπεδική του ζωή με τον ένα ή τον άλλο τρόπο είναι έντονη.
Μόλις τον περασμένο Απρίλιο όταν η κάτοικος της Βαρκελώνης  πρώην ερωμένη του Μαρί Πλάζα είχε υποστηρίξει ότι είναι έγκυος  μετά από ερωτική τους συνεύρεση  και την αμέσως επόμενη ημέρα η Γκράσι είχε αναρτήσει σε προσωπικό της λογαριασμό μήνυμα στο οποίο χαρακτήριζε τον Σάντσες «αληθινή αγάπη».
Πέρυσι τέλος το μοντέλο εκ Βραζιλίας Μισέλ Καρβάλιο  είχε πει σχολιάζοντας την ερωτική ζωή του Χιλιανού άσου « η Γκράσι κοροϊδεύει τον εαυτό της αν νομίζει ότι  βρήκε τον έρωτα της ζωής της  καθώς δεν είναι σταθερός στις σχέσεις του αλλά απλά θέλει να περνάει καλά».




*Πηγή: onsports.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: