Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

«Παιχνίδι δίχως αύριο»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Νίκος Αλαβάντας και μίλησε για την σημερινή (27/11) αναμέτρηση του  «Δικεφάλου» με τη Φιορεντίνα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το κέρδος που έχουν τα μαγαζιά από τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ:
«Επιτέλους έχουμε ένα παιχνίδι να δούμε την ομάδα. Εμείς που έχουμε μαγαζιά περιμένουμε τέτοια παιχνίδια για να δουλέψουμε. Σήμερα θα είναι γεμάτο. Μετράει το κλίμα της παρέας σε τέτοια παιχνίδια αλλά και το κάζο που γίνεται με τους Ολυμπιακούς και τους Παναθηναϊκούς. Είναι γεγονός πως όταν τα πάει καλά η ομάδα, βγαίνει ο κόσμος έξω και πάνε καλά και τα μαγαζιά».
Για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ:
«Δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα. Έχουμε να την δούμε κανονικά 40 μέρες. Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και αυτό είναι το πρόβλημα. Όταν παίρνεις ισοπαλία μέσα στη Φιορεντίνα και χάνεις από τον Παναθηναϊκό με μια εμφάνιση απαράδεκτη χωρίς να κάνεις ευκαιρία μπροστά σε τόσο κόσμο τότε υπάρχει πρόβλημα. Από παιχνίδι σε παιχνίδι βλέπουμε μεγάλες διαφορές. Αν θέλει ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει το πρωτάθλημα πρέπει να σταθεροποιηθεί. Ο Ολυμπιακός ήδη μας έφτασε. Αν θέλουμε να χτυπήσουμε τον Ολυμπιακό θα πρέπει να ενισχυθεί οπωσδήποτε η ομάδα».
Για την απώλεια του Μακ:
«Είναι απώλεια ο Μακ. Είναι στη κόντρα γρήγορος και μπορεί να κάνει την φάση στο ένας εναντίον ενός. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα χρειαστεί οπωσδήποτε».
Για τις καιρικές συνθήκες στη Λευκορωσία:
«Θα πρέπει να προσέξουν οι ποδοσφαιριστές. Από το 15 όταν πας στο -5 αντιμετωπίζεις μεγάλο πρόβλημα. Οι αντίπαλοι δεν έχουν να χάσουν τίποτα και ίσως να θέλουν να κάνουν μια νίκη. Πιστεύω πως θα παίξουν ελεύθερα. Ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που πρέπει να κάνει παιχνίδι. Χρειάζεται παίκτες που να πατάν γερά και πολλά τρεξίματα.  Αυτοί που θα μπουν μέσα πρέπει να τα δώσουν όλα για όλα. Είναι ένα παιχνίδι χωρίς αύριο. Βέβαια, υπάρχει και η πιθανότητα να χάσει η Γκινγκάμπ αλλά το βασικότερο είναι να κερδίσουμε εμείς».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: