Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΑΕΚ… όπως και να ‘χει!

Θα παίξει ή όχι ο Μάνταλος; Θα έχει ή όχι κόσμο; Ό,τι απάντηση κι αν πάρουν τα ερωτήματα ενόψει Παναχαϊκής, σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ προετοιμάζεται ν’ αποδείξει ποιος είναι το αφεντικό την Κυριακή.

ΑΕΚ… όπως και να ‘χει
Στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα μετράει μόνο νίκες. Μετά την εκτεταμένη διακοπή του όμως (και παρά το ευχάριστο διάλειμμα με τον Παναθηναϊκό) η ΑΕΚ μετράει μέρες μέχρι να επανέλθει επισήμως σε δράση.

Ενόψει του φορτισμένου -όπως εξελίχθηκε- αγώνα με την Παναχαϊκή, εξακολουθεί να παραμένει πιθανό το ενδεχόμενο η «Ένωση» να παραταχθεί χωρίς τον καλύτερο και τον… 12ο παίκτη της. Ήτοι τον Πέτρο Μάνταλο και τον κόσμο της.

Διότι ο μεν διεθνής άσος απείχε και την Τετάρτη από το κανονικό πρόγραμμα (κάνοντας ασκήσεις στο γυμναστήριο) κι εφόσον το ίδιο συμβεί και στη σημερινή προπόνηση (19:00) θα τεθεί οριστικά νοκ-άουτ από το παιχνίδι της Πάτρας.

Εκεί όπου θα φανεί, απ’ την άλλη, το κατά πόσο οι φίλοι της ΑΕΚ θα συμμεριστούν τις προτροπές που γίνονται από τον σύλλογο και θα απέχουν από τις εξέδρες. Άλλωστε ο Δημήτρης Μελισσανίδης το ζήτησε και προσωπικά (φοβούμενος προβοκάτσια) ενώ χαρακτηριστικό είναι πως σκοπεύει να μη δώσει το «παρών» για πρώτη φορά φέτος και ο ίδιος.

Κατά τ’ άλλα -κι όσον αφορά στο μεταγραφικό κομμάτι- η «Ένωση» δε βιάζεται να προχωρήσει το σχεδιασμό της. Είναι δεδομένο ότι έχει κάνει επαφές στο εσωτερικό και ότι σ’ αυτές όντως συμπεριλαμβάνονται και οι περιπτώσεις των Νικολά Μαρτίνες (του Παναιτωλικού) και Νίκου Καλτσά (της Βέροιας).

Όπως ισχύει ωστόσο και στους στόχους από το εξωτερικό (με τη φημολογία για τους Λούκας και Σόουζα ν’ αναπαράγεται και στη Βραζιλία) θα κάνει προσεκτικά τις κινήσεις της. Και γι’ αυτό το λόγο θεωρείται πιθανότατο ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να κάνει ένα ακόμα ταξίδι μεταγραφικού σκοπού στο εξωτερικό.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: