Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

«Θα νικήσει ο ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Κούτσης και μίλησε για την νέα ομάδα του, το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ντινάμο Μινσκ αλλά και την αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Φωκικό.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τον Ολυμπιακό Βόλου:
«Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια μεγάλη ομάδα, έχει ειδικό βάρος και το πρωτάθλημα θα έχει ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Στα πλέι οφ θεωρώ πως θα γίνει μάχη καθώς υπάρχουν πολύ καλές ομάδες με ιστορία όπως η ΑΕΚ, ο Ηρακλής, ο Απόλλωνας, η Λάρισα και φυσικά ο Ολυμπιακός Βόλου. Στατιστικά πάντα υπάρχουν και οι εκπλήξεις οπότε υπάρχει ανταγωνισμός».
Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ντινάμο Μινσκ:
«Θεωρώ πως θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ. Έχει καλύτερη ομάδα και αν παρουσιαστεί όπως τον περιμένουμε δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τον ΠΑΟΚ το αποτέλεσμα».
Για το κρύο που θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στη Λευκορωσία:
«Με την Σπάρτα Πράγας όταν είχαμε παίξει είχε -21 βαθμούς κελσίου. Το γήπεδο κάτω ήταν πάγος και ήταν πολύ δύσκολο να παίξουμε.  Τώρα βέβαια ο ΠΑΟΚ δεν νομίζω να αντιμετωπίσει πρόβλημα».
Για το Ηρακλής – Φωκικός:
«Ο Ηρακλής έχει πολύ καλύτερη ομάδα και θα κερδίσει. Έχει πολύ καλύτερη ομάδα και παίκτες. Ο Φωκικός δεν έχει ακόμα προπονητή και αντιμετωπίζει δυσκολίες.  Οι πιθανότητες που δίνω είναι 70%-30% υπέρ του Ηρακλή. Στο Φωκικό πέρασα μια καταπληκτική χρονιά όπου αναδείχθηκα και εξελίχθηκα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να προσπαθήσει ο Ηρακλής και να τρέξει για να πάρει το αποτέλεσμα. Αυτά τα παιχνίδια κρύβουν εκπλήξεις».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: