Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

«Θα έχουμε… big news»

Η έλευσή του από μόνη της είναι σημαντική. Όταν όμως λέει πως θα φέρει «big news», τότε η προσμονή μεγαλώνει αυτόματα! Ο Σπύρος Παπαθανασάκης έρχεται το Δεκέμβριο και αναμένονται σημαντικές, θετικής χροιάς, εξελίξεις στον Ηρακλή.

Η παραμονή του στο Τορόντο του Καναδά συνεχίζεται, οι εκεί υποχρεώσεις του βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, όμως το μυαλό του είναι στον Ηρακλή. Άλλωστε και από εκεί «τρέχει» όλες τις εξελίξεις, αποφασίζοντας για τα ζητήματα που απασχολούν στην καθημερινότητα κι όχι μόνο της ομάδας. Ο Σπύρος Παπαθανασάκης έρχεται τον Δεκέμβρη στη Θεσσαλονίκη, στις αρχές του μήνα, και φέρνει μεγάλες εξελίξεις στον Ηρακλή! «Θα έχουμε… big news» είναι αυτό που τονίζει από το Τορόντο και κάνει λόγο για «μεγάλες ανακοινώσεις, θετικές», δίχως όμως να θέλει να προϊδεάσει τον κόσμο για λεπτομέρειες. «Περιμένετε λίγες ημέρες, κάντε λίγο υπομονή θα έχουμε πολύ μεγάλες εξελίξεις κι εκπλήξεις» είναι η θέση που μεταφέρουν συνολικά ο Σπύρος Παπαθανασάκης και οι συνεργάτες του, με αυτοπεποίθηση, βεβαιότητα και σιγουριά. Έρχεται λοιπόν σε εορταστικό κλίμα και με… δώρα!

Ακολουθείται στρατηγικός σχεδιασμός

«Προχωράμε με βάση το πλάνο που υπάρχει». Αυτή είναι η θέση των «κυανόλευκων» στο θέμα της τακτοποίησης οφειλών που υπάρχουν από το παρελθόν, προκειμένου να… μηδενίσει το κοντέρ. Στη Μίκρα έχουν χαράξει στρατηγικό σχεδιασμό στην αποπληρωμή των οφειλών σε ΙΚΑ-Εφορία, τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ έχουν αλλάξει πλήρως (θετικά εννοείται) και στη Μίκρα υπογραμμίζουν ότι στόχος είναι η ομάδα να είναι βιώσιμη και αυτόνομη σημειώνοντας πως αυτό θα γίνει. Ήδη άλλωστε τηρούν τις ρυθμίσεις με τον Παπαθανασάκη μηνιαία να πληρώνει τις δόσεις, ενώ στην περίπτωση του ΙΚΑ προχωρούν στη νέα ρύθμιση αφήνοντας τη 12μηνη αποπληρωμή για τις 100 δόσεις, ώστε να ελαφρυνθεί η μηνιαία καταβολή άνω των 40.000 ευρώ!

Γυρίζουν με αερόβια

Η καλή παρουσία στην Ξάνθη συνολικά (σε ανασταλτική λειτουργιά και παραγωγικό παιχνίδι) ικανοποίησαν το Νίκο Παπαδόπουλο. Ο προπονητής του Ηρακλή και οι ποδοσφαιριστές του επιστρέφουν σήμερα στη Μίκρα με προπόνηση στις 15:00 με αερόβιες ασκήσεις και προσαρμογή μετά το ρεπό (πάντα με μπάλα) σε μέτρια ένταση για όσους έπαιξαν περισσότερο στην Ξάνθη και μεγαλύτερη για όσους είχαν λιγότερο χρόνο.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: