Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Αντιπαράθεση Μπάκου-Αλαφούζου στη Σούπερ Λιγκ!

Άναψαν τα «αίματα» κατά τη διάρκεια του Δ.Σ της Σούπερ Λιγκ, με τον Δημήτρη Μπάκο να επιτίθεται λεκτικά στον Γιάννη Αλαφούζο που αναφέρθηκε στις εκκρεμότητες Μποροβήλου με τη δικαιοσύνη.

Αντιπαράθεση Μπάκου-Αλαφούζου στη Σούπερ Λιγκ
Λεκτική αντιπαράθεση είχαν κατά τη διάρκεια του τελευταίου διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας ο μεγαλομέτοχος του Αστέρα Τρίπολης, Δημήτρης Μπάκος με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο.

Η… ταμπακιέρα δεν ήταν άλλη από την υποψηφιότητα του Γιώργου Μποροβήλου για τη θέση του προέδρου του συνεταιρισμού, την οποία ζητήθηκε από τον Παναθηναϊκό να στηρίξει.

«Κύριε Αλαφούζο, δε γνωριζόμαστε, όμως ξέρετε την ομάδα μας και γι αυτό το λόγο θα ήθελα κι εσείς να ψηφίσετε το Μποροβήλο. Να μην υπάρχει διάσπαση. Να κινηθούμε όλοι μαζί ενωμένοι», ανέφερε ο κ. Μπάκος, με τον Γιάννη Αλαφούζο να τονίζει πως το «τριφύλλι» δεν θα μπορούσε να είναι υπέρ μιας τέτοιας υποψηφιότητας, αφού όπως τόνισε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού:

«Στις 23/6/2011 από την αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών Πόπη Παπανδρέου ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά του Γεωργίου Μποροβήλου για:

α)δωροδοκία και δωροληψία για την αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα,τελεσθείσα από κοινού και κατ΄εξακολούθηση και,
β) νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες τελεσθείσα κατ΄επάγγελμα και κατά συνήθεια
».

Ακολούθησε η αντίδραση και το ξέσπασμα από την πλευρά Μπάκου:
«Κύριοι, εγώ πρώτη φορά έρχομαι εδώ και δε σας γνωρίζω. Όμως ντρέπομαι για όλους! Και για εσάς κύριε Αλαφούζο! Ο Μποροβήλος είναι υπάλληλός μου εδώ και 10 χρόνια και είναι καθαρός. Όπως καθαρός και ξάστερος είναι και ο Αστέρας. Καταλάβετέ το επιτέλους. Εμείς είμαστε ανεξάρτητοι. Μόνοι μας. Δεν έχουμε ανάγκη τίποτα και κανέναν. Καταλάβατε»;

Φυσικά, μετά τη λήξη του διοικητικού συμβουλίου, οι «πράσινοι» επανήλθαν με επίσημη ανακοίνωση στην οποία ξεκαθαρίζουν τη θέση τους. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: