Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Ρομπέρτο: «Στην καρδιά μου η Ατλέτικο»

Υπόχρεος στην Ατλέτικο δήλωσε ο Ρομπέρτο, που παρά την αγάπη του για την πρώην ομάδα του, τόνισε πως ο Ολυμπιακός θέλει να νικήσει τους «ροχιμπλάνκος» στο ματς της ερχόμενης Τετάρτης.

Ρομπέρτο: «Στην καρδιά μου η Ατλέτικο»
Μία θέση στην καρδιά του Ρομπέρτο θα έχει πάντα η Ατλέτικο, όπως δήλωσε ο ίδιος παραμονές της μεγάλης αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τους «ροχιμπλάνκος» για το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ δε παρέλειψε να δώσει σύνθημα νίκης για τους «ερυθρόλευκους».

«Πέρασα 9 χρόνια στην Ατλέτικο. Με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα. Είναι το μέρος που μεγάλωσα και έμαθα το ποδόσφαιρο και τις αξίες του», ήταν τα λόγια του Ισπανού πορτιέρο ο οποίος τόνισε ότι δεν αναζητάει κάποιου είδους εκδίκησης.

«Αν νικήσουμε, θα είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα. Αλλά όχι λόγω εκδίκησης. Η Ατλέτικο είναι ένας σύλλογος που έχω ακόμα στην καρδιά μου», δήλωσε ο 28χρονος παίκτης των Πειραιωτών, ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι ο Ολυμπιακός πάει στη Μαδρίτη για τη νίκη.

«Θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση, με την Ατλέτικο να έχει έξτρα κίνητρο παίζοντας μέσα στο σπίτι της. Πέρα όμως από αυτό, αγωνιστικά θα γίνει ό,τι γίνεται πάντα. Εμείς πάμε για να πάρουμε τους βαθμούς και πρέπει να το κάνουμε αν θέλουμε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: