Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Τελεσίγραφο σε Πανιώνιο και ΟΦΗ!!

Διορία έως τις 8 Ιανουαρίου πήραν Πανιώνιος και ΟΦΗ από την Σούπερ Λίγκα προκειμένου να αποσύρουν τις προσφυγές τους στα πολιτικά δικαστήρια. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα ορίζονται οι αγώνες τους!

Τελεσίγραφο σε Πανιώνιο και ΟΦΗ!
Μέχρι τις 8 Ιανουαρίου του 2015 θα μπορέσουν Πανιώνιος και ΟΦΗ να αποσύρουν τις προσφυγές τους από τα πολιτικά δικαστήρια.

Έπειτα από απόφαση της Σούπερ Λίγκας, στο Δ.Σ της Δευτέρας, η Διοργανώτρια Αρχή έστειλε τελεσίγραφο στις δύο ΠΑΕ προκειμένου να παραιτηθούν από κάθε προσωρινή διαταγή εις βάρος του συνεταιρισμού. Υπενθυμίζεται πως οι δύο ομάδες είχαν προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια προκειμένου να υπαχθούν στις διατάξεις του πτωχευτικού κώδικα.

Στην περίπτωση που το θέμα δεν λυθεί μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του νέου χρόνου, η Σούπερ Λίγκα δεν θα ορίσει αγώνες των δύο ομάδων.

Μάλιστα, στην ίδια ανακοίνωση η Σούπερ Λίγκα επισημαίνει ότι αποφασίστηκε ομόφωνα να υπάρξει εισήγηση στην ΕΠΟ για να υπάρξουν προσθήκες και μεταβολές για να είναι αυστηρότερα τα κριτήρια και οι ποινές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

«Αποφασίστηκε ομόφωνα, όπως η Super League εισηγηθεί στην ΕΠΟ να ισχύσει το σύστημα ποινών επί μη αδειοδότησης που ισχύει και φέτος, με συγκεκριμένες προσθήκες/μεταβολές, με σκοπό την αυστηροποίηση του συστήματος ποινών, (όπως ενδεικτικά επιβολή ανωτάτων ποσών στις αποδοχές νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών κ.λπ.). Το ακριβές σύστημα ποινών θα ανακοινωθεί επίσημα όταν εγκριθεί από την ΕΠΟ. Επίσης, για τα επόμενα έτη αποφασίστηκε ομόφωνα να ανατεθεί σε εταιρεία οικονομικών συμβούλων διεθνούς κύρους η σύνταξη μελέτης για το σύστημα ποινών που θα ισχύσει από τη μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο και εφεξής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: