Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Καρατζιοβαλής: «Θέλουμε την εμπειρία στις μεταγραφές μας»

Ο... έμπειρος Δημήτρης Καρατζιοβαλής μιλάει στη «Μetrosport» για την πορεία του Αρη, τον Κάμπος και συμφωνεί ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση τον Ιανουάριο.

Ο Αρης ψάχνει για... εμπειρία στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αφού είναι ένα στοιχείο που λείπει από το ρόστερ του. Ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής είναι αναμφίβολα από τους πλέον έμπειρους παίκτες της ομάδας και συμφωνεί ότι οι «κίτρινοι» χρειάζονται προσθήκες έμπειρους παίκτες.

«Δεν θα διαφωνήσω με όλους που υποστηρίζουν ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση τον Ιανουάριο, είναι κάτι που φαίνεται» δήλωσε ο 39χρονος γκολκίπερ στη «Μ», προσθέτοντας ότι: «Ο Αρης διαθέτει πολλούς νεαρούς παίκτες και ταλαντούχους. Υπάρχει ποιότητα, αυτό είναι δεδομένο. Ομως, δεν έχει αρκετή εμπειρία για να ανταπεξέλθει στην κατηγορία αυτή και στο ειδικό βάρος που έχει η φανέλα αυτής της ομάδας. Νομίζω ότι χρειάζεται να έρθουν κάποιοι παίκτες με εμπειρία για να μας βοηθήσουν. Είναι απαραίτητο. Με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα ανέβει επίπεδο και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στη συνέχεια».

Ο έμπειρος πορτιέρο στάθηκε μετά στα προβλήματα του καλοκαιριού και στους λόγους που η ομάδα δεν έχει την αναμενόμενη πορεία στο πρωτάθλημα: «Ηταν μία πολύ παράξενη κατάσταση αυτή που ζήσαμε το καλοκαίρι. Μέχρι την τελευταία στιγμή δεν ξέραμε σε ποια κατηγορία θα παίξει η ομάδα. Επειτα, άλλαζε διαρκώς ο μεταγραφικός σχεδιασμός και δεν υπήρξε ηρεμία στην ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Ολα αυτά επηρέασαν τους παίκτες, αφού τα πράγματα αλλάζανε από τη μία μέρα στην άλλη. Γίνανε προσθήκες την τελευταία στιγμή και η ομάδα δεν μπόρεσε να δέσει γρήγορα. Γι' αυτό υπήρχανε κάποια αρνητικά αποτελέσματα που δεν τα περιμέναμε ούτε εμείς. Αλλα, δεν πρέπει να αγνοεί κανείς ότι ο 1ος όμιλος στον οποίο παίζουμε είναι πολύ δύσκολος και εμείς δεν ήμασταν συνηθισμένοι στις συνθήκες που αντιμετωπίσαμε. Τελευταία όμως, η ομάδα δείχνει να προσαρμόζεται στις συνθήκες της Γ' εθνικής και να βρίσκει το ρυθμό της. Οι νίκες που κάναμε τελευταία θα βοηθήσουν πολύ τα νέα παιδιά στον τομέα της ψυχολογίας, ώστε να έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση στη συνέχεια. Αισιοδοξώ ότι ο Αρης θα συνεχίσει να βελτιώνεται».

Τέλος, ο Καρατζιοβαλής αναφέρθηκε και στην αλλαγή του προπονητή: «Με τον κ. Κάμπος δουλεύουμε πολύ στη ψυχολογία. Εκεί έχει ρίξει περισσότερη έμφαση. Τελευταία δουλεύουμε πολύ στο κομμάτι της τακτικής, αφού θέλει να μας περάσει τη δική του φιλοσοφία στο παιχνίδι. Είναι λογικό αυτό. Κάθε προπονητής έχει τις δικές του αντιλήψεις και μέρα με τη μέρα αρχίζουμε να κατανοούμε πως ακριβώς θέλει να παίζουμε. Πιστεύω ότι ο Αρης δεν θα έχει πρόβλημα στη συνέχεια και με την ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο θα πετύχουμε το στόχο μας».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: