Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

«Θα περάσει ο ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Ντινάμο Μινσκ, Σαλόζε Ουντόντζι. Αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ και τόνισε πως η ομάδα του «Δικεφάλου» θα είναι αυτή που θα προκριθεί μαζί με την Φιορεντίνα  στον επόμενο γύρω του Γιουρόπα Λιγκ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το πώς περιμένουν τον ΠΑΟΚ:
«Είμαστε στη 2η θέση του πρωταθλήματος, χάνουμε το τρένο περιμένουμε και τα επόμενα 3 παιχνίδια της περιόδου για να ολοκληρώσουμε τη σεζόν. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ το αντιμετωπίζουμε κανονικά. Εδώ κάνει πάρα πολύ κρύο και παρά το γεγονός πως δεν έχουμε βαθμολογικό ενδιαφέρον, θέλουμε να μπούμε με όρεξη και να το διασκεδάσουμε».
Για το αν σκέφτονται το ποδόσφαιρο οι παίκτες της Μινσκ:
«Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να παίζουμε μέχρι το τέλος. Πρέπει να παίξουμε για την ομάδα, τον κόσμο και τους εαυτούς μας».
Για το τι φοβούνται από τον ΠΑΟΚ:
«Τον σεβόμαστε όλες τις ομάδες αλλά δεν φοβόμαστε. Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχει η λέξη φόβος. Ο ΠΑΟΚ έχει μια καλή ομάδα και έχει τον σεβασμό μας. Δεν φοβόμαστε κάποιο συγκεκριμένο παίκτη καθώς το σύνολο κάνει τη διαφορά».
Για τον καιρό στο Μινσκ:
 «Χιονίζει και αυτή τη στιγμή η θερμοκρασία είναι στους -8 βαθμούς κελσίου. Σήμερα κάναμε προπόνηση μέσα στο χιόνι. Είναι η δουλειά μου και πρέπει να αντεπεξέλθω».
Για το αν θα μείνει στην Ντινάμο Μινσκ:
«Νομίζω πως θα μείνω άλλον έναν χρόνο και διαπραγματευόμαστε το συμβόλαιο που θα κάνω».
Για το πέρασμα του από την Ελλάδα:
«Απόλαυσα το πέρασμα μου από την Ελλάδα. Είχε πολύ ωραίο καιρό, έκανα φίλους, μου άρεσε το διάστημα που έπαιξα ποδόσφαιρο και είναι σίγουρο πως θέλω να αγωνιστώ ξανά στην Ελλάδα».
Για τις διαφωνίες που είχε με τον Άρη:
«Ο Άρης μου χρωστάει χρήματα ακόμα και τώρα αλλά δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το σωματείο και τους φιλάθλους. Όταν κάνεις μια δουλειά πρέπει να σε βοηθούν να ανταπεξέρχεσαι. Αυτός είναι και ο λόγος που αποχώρησα από την ομάδα. Είναι άσχημο που τώρα ο Άρης βρίσκεται στην Γ΄ εθνική αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».
Για τις απώλειες της Ντινάμο Μινσκ:
«Όλοι είναι καλά. Είμαστε όλοι διαθέσιμοι εκτός από έναν κεντρικό αμυντικό».
Για τους παίκτες του ΠΑΟΚ που ξεχωρίζει:
«Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρόοδο του Γιάννη Σκόνδρα. Έχει γίνει ένα πολύ καλό μπακ με πολύ καλές προωθήσεις και σέντρες. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα πάρα πολύ καλό σύνολο και ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι».
Για το αν πιστεύει πως θα προκριθεί ο ΠΑΟΚ ή η Γκινγκάμπ:
«Πιστεύω πως θα περάσει ο ΠΑΟΚ. Έπαιξα και με τις δύο ομάδες και η Γκινγκάμπ είναι τυχερή ομάδα. Ο ΠΑΟΚ ήταν άτυχος με τους Γάλλους. Όχι μόνο θέλω αλλά και πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα περάσει. Όσον αφορά την έκβαση του αυριανού αγώνα, το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο, θα παίξουμε και εμείς για την δική μας ομάδα και στο τέλος θα δούμε το αποτέλεσμα».
 *Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: