Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

«Δεν ξεχνά τον… Μποροθρύλο»

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρεται στον νέο πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ, τονίζοντας πως «δεν ξεχνά ποιος είναι ο Γιώργος Μποροβήλος… ευρύτερα γνωστός ως Μποροθρύλος…».

«Δεν ξεχνά τον… Μποροθρύλο»
Επιθετική ανακοίνωση σχετικά με τον νέο πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία τον αναφέρει «Μποροθρύλο» και τονίζει πως ο κόσμος δεν ξεχνά πως πρόκειται για τον διαιτητή του ματς στη Ριζούπολη που έμεινε στην ιστορία και είναι εμπλεκόμενος στην υπόθεση των στημένων.

Ανακοίνωση ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Ο Παναθηναϊκός δεν ξεχνά ποιος ήταν ο ρόλος του Γιώργου Μποροβήλου, ευρύτερα γνωστός στον κόσμο και ως «Μποροθρύλος», στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η επιλογή του διαιτητή που επέτρεψε τη διεξαγωγή του «αγώνα» στη Ριζούπολη και εμπλεκόμενου στην υπόθεση των στημένων αποτελεί νέο πισωγύρισμα και δυσφήμιση για το άθλημα».

Πάντως, εξερχόμενος του ΔΣ της Σούπερ Λίγκας, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου ευχήθηκε καλή επιτυχία και κουράγιο στον Γιώργο Μποροβήλο και στα νέα καθήκοντα που ανέλαβε.

«Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον νέο πρόεδρο και καλό κουράγιο. Αρχίζει μια νέα περίοδος για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα θέματα που συζητήθηκαν είναι μέσα στις επόμενες ημέρες να αρχίσει να βελτιώνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Νομίζω πως θα δούμε ένα άλλο ποδόσφαιρο. Οι άνθρωποι που ανέλαβαν ξέρουν το άθλημα, ξέρουν πως πρέπει να παίζεται μέσα στο γήπεδο. Είναι άνθρωποι που είτε είναι πρόεδροι, είτε ιδιοκτήτες», είπε αρχικά ο κ. Κωνσταντίνου και συμπλήρωσε:

«Δεν σημαίνει τίποτα ότι ο Παναθηναϊκός διαφώνησε. Δεν σημαίνει πως θέλουμε να μην πετύχει η νέα διοίκηση. Ήταν προσωπικοί οι λόγοι για τους οποίους ο κ. Αλαφούζος τάχθηκε αρνητικά στην υποψηφιότητα Μποροβήλου. Η νέα διοίκηση κάλεσε τον Ντάλας να έρθει να μας πει γιατί παραιτήθηκε. Αυτό που μας ενδιαφέρει όλους είναι να καλυτερέψει η διαιτησία και να παρουσιάσει άλλο πρόσωπο. Όμως πρέπει και οι ομάδες να παρουσιάσουν άλλο πρόσωπο μέσα στο γήπεδο και μαζί με τον κόσμο να βελτιωθεί η κατάσταση».

Σε ερώτηση για την επίθεση σε βάρος του Σπάθα: «Αυτού του είδους οι ενέργειες είναι καταδικαστέες απ' όλους. Δεν ξέρω περισσότερα, δεν συζητήσαμε στο Συμβούλιο γι' αυτό το περιστατικό. Είναι ένα μεμονωμένο γεγονός. Αυτά θέλουμε να αποφύγουμε στο μέλλον».

Τέλος, ο αντιπρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός κατακρίνει την επίθεση στον κ. Ζωγράφο. Για τις σχέσεις του κ. Μαρινάκη με τον κ. Μελισσανίδη δεν έχουμε να κάνουμε κάποιο σχόλιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: