Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Τερ Στέγκεν: «Δεν μου είναι εύκολη η παρούσα κατάσταση»

Το γεγονός πως δεν αγωνίζεται συνέχεια στην Μπαρτσελόνα, χαρακτήρισε περίεργο για αυτόν ο Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν, σε συνέντευξή του στο γερμανικό «Kicker».

Τερ Στέγκεν: «Δεν μου είναι εύκολη η παρούσα κατάσταση»
Μόνο εύκολο δεν είναι για τον Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν το γεγονός ότι δεν παίρνει παιχνίδια στα πόδια του στην Μπαρτσελόνα, όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο «Kicker». Ο Γερμανός τερματοφύλακας των "μπλαουγκράνα" έχει αγωνιστεί μόλις τέσσερις φορές φέτος (σ.σ. στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ), καθώς στο πρωτάθλημα ο προπονητής του, Λουίς Ενρίκε, δείχνει προτίμηση στον Κλαούντιο Μπράβο.

«Η κατάσταση στην οποία βρίσκομαι δεν είναι εύκολη. Όμως, πρέπει να είμαι υπομονετικός. Κάνω ό,τι μπορώ στην προπόνηση, ώστε να δείξω την αξία μου και να κάνω τα πράγματα δύσκολα για τον προπονητή μου», είπε ο Γερμανός διεθνής που τόνισε ότι χρειάζεται να του δείξουν υπομονή και εμπιστοσύνη για τη συνέχεια.

«Έχω αγωνιστεί σε λίγα παιχνίδια, όμως ο κόσμος φαίνεται να θυμάται μόνο τα άσχημα. Τα λάθη είναι ανθρώπινα. Ο Νόιερ, ο Κασίγιας και ο Βάιντενφελερ κάνουν επίσης κάνουν λάθη. Όλοι, όμως, πρέπει να ξέρουν ότι μπορούν να με εμπιστευτούν και να μου δώσουν μια ευκαιρία», ήταν τα λόγια του, ενώ δήλωσε ενθουσιασμένος για τη μετακόμισή του στη Βαρκελώνη.

Ολα είναι διαφορετικά εδώ. Υπάρχει ένας παίκτης με τέσσερις Χρυσές Μπάλες και άλλοι που έχουν κατακτήσει Τσάμπιονς Λιγκ και Μουντιάλ. Είναι παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Με αυτούς δίπλα μου, δεν θα χρειαστώ πολύ χρόνο για να προσαρμοστώ εδώ», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: