Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Ενίσχυση εδώ και τώρα!!

Τουλάχιστον δύο μεταγραφές μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου προτίθεται να ολοκληρώσει η ΑΕΚ. Ποιοι παίκτες είναι στο στόχαστρο από τη Βραζιλία. Οι εξελίξεις για το γήπεδο.

Ενίσχυση εδώ και τώρα
Ότι η ΑΕΚ θα ενισχυθεί σημαντικά στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αν και το υπάρχον ρόστερ δεν δείχνει ιδιαίτερες ανάγκες για να πετύχει το στόχο της ανόδου από τη Football League, είναι γνωστό εδώ και καιρό. Όμως φαίνεται πως οι εξελίξεις θα είναι γρήγορες, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» προτίθενται να προχωρήσουν στην απόκτηση δύο παικτών πρώτης γραμμής μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με την «Ώρα», ο μεγάλος στόχος είναι ο Λούκα της Κρισιούμα. Τον 24χρονο περιφερειακό επιθετικό της Κρισιούμα παρακολούθησε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς από κοντά και είχε διερευνητικές επαφές μαζί του. Εναλλακτική λύση είναι ο Ροντρίγκο Πιμπάο, 27χρονος άσος της Αμέρικα Νατάλ. Επίσης στο στόχαστρο της ΑΕΚ από τη Βραζιλία βρίσκεται και ο 28χρονος σέντερ φορ της Πόντε Πρέτα Αλεξάντρο.

Φυσικά η ΑΕΚ δεν ψάχνεται μόνο στη χώρα του καφέ. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς τσεκάρει ποδοσφαιριστές και στην Ευρώπη, καθώς το Σαββατοκύριακο θα δει παίκτες στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, ενώ θα ταξιδέψει και στο Βέλγιο. Δεν αποκλείεται να ξαναβρεθεί σε Σερβία και Ουγγαρία, όπου έχει επίσης παρακολουθήσει παίκτες με ενδιαφέρον.

Δεν ανησυχούν για το γήπεδο, αλλά…

Στη «Δικέφαλος 1924» αντιμετώπισαν με ψυχραιμία την είδηση της προσφυγής 19 πολιτών στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά διοικητικών πράξεων που αφορούν και στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Από πλευράς «Ένωσης» δεν προκύπτει ανησυχία για το έργο, ούτε καν για νέες καθυστερήσεις, καθώς θεωρούν πως το πλάνο τους είναι θωρακισμένο νομικά από όλες τις απόψεις.

Πάντως χθες ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Άρης Βασιλόπουλος, επανέλαβε πως σκοπεύει να επαναφέρει το θέμα του γηπέδου σε προσεχές δημοτικό συμβούλιο, παρότι αυτό είχε εγκριθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή, της Έφης Αποστολάκη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: