Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Πιθανότητες για Τζιόλη!!

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Αλέξανδρού Τζιόλη για το ματς του ΠΑΟΚ με τη Ντιναμό, αλλά όπως φαίνεται θα ταξιδέψει στο Μινσκ. Εκτός μετά τον Μακ και ο Μαντούρο.

Πιθανότητες για Τζιόλη
Ένα σημαντικό ερώτημα που υπάρχει στον ΠΑΟΚ ενόψει Ντιναμό Μινσκ είναι το ποιους παίκτες θα επιλέξει ο Άγγελος Αναστασιάδης για τον χώρο του κέντρου.

Ο Χέβιντες Μαντούρο έχει τεθεί εκτός, ύστερα από τη χθεσινή προπόνηση, καθώς δεν πήρε μέρος σε αυτήν, λόγω του αιματώματος στη γάμπα. Μπορεί ο Ολλανδός χαφ θα μην είναι από τους λεγόμενους βασικούς, όμως παίζεται ακόμη το αν θα αγωνιστεί ο Αλέξανδρος Τζιόλης.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής νιώθει ακόμη ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Όπως φαίνεται θα ταξιδέψει στη Λευκορωσία δεν είναι σίγουρο ότι θα χρησιμοποιηθεί, τουλάχιστον από την αρχή. Πάντως, παρότι έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο τη Δευτέρα έχουν αυξηθεί ελαφρώς οι πιθανότητες να πάρει μέρος στην αναμέτρηση της Πέμπτης (27/11, 20:00) με την Ντιναμό.

Υπενθυμίζεται ότι δεν θα αγωνιστεί ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος γύρισε «λαβωμένος» από την εθνική Σλοβακίας. Ο 61χρονος τεχνικός δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του….

Αναμονή για Κάτσε

Στον ΠΑΟΚ περιμένουν διευκρινίσεις από τη Λίγκα σχετικά με το θέμα των τιμωριών. Ο Κάτσε έχει συμπληρώσει κάρτες και είχε δηλωθεί να μην αγωνιστεί κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για την 11η αγωνιστική. Ωστόσο το ματς μεταφέρθηκε και θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο και από τα όσα αναφέρονται στον ΚΑΠ δεν είναι ξεκάθαρο το τι θα ισχύσει.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: