Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Τέλος από τη Γαλατά ο Αλντεμίρ!

Παρελθόν και επίσημα από τη Γαλατασαράι αποτελεί ο Φουρκάν Αλντεμίρ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στο NBA και τους Σίξερς.

Τέλος από τη Γαλατά ο Αλντεμίρ
Στο NBA και τους Σίξερς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φουρκάν Αλντεμίρ, λύνοντας τη συνεργασία του με τη Γαλατασαράι. Ο Τούρκος σέντερ μέσω δήλωσής του στο Facebook εξήγησε πως δεν άφησε την αντίπαλο του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα για οικονομικούς λόγους, ωστόσο το μόνο που ζητάει είναι να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα πέντε μηνών που του οφείλονται.

Μάλιστα, μετά τη λύση του συμβολαίου του Αλντεμίρ, ο προπονητής της Γαλατά, Εργκίν Αταμάν αποκάλυψε πως το καλοκαίρι είχε πείσει τον Τούρκο σέντερ να παραμείνει, απορρίπτοντας προτάσεις από Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ και Αναντολού Εφές.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Facebook ο Φουρκάν Αλντεμίρ:

«Αποφάσισα να φύγω από τη Γαλατασαράι όχι για οικονομικούς λόγους, αλλά για να γίνω καλύτερος στο NBA. Είμαι σίγουρος πως θα εκπροσωπήσω καλά την Τουρκία. Δεν ήθελα να αποχωρήσω από τη Γαλατά για μία άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, γι’ αυτό έκανα χρήση του NBA out. Το να παίξω εκεί ήταν ένα όνειρο. Μίλησα πρώτα με την οικογένεια και τους φίλους μου και αποφάσισα να πάω να δοκιμάσω την τύχη μου. Έδωσα ό,τι είχα στη Γαλατά.

Μάλιστα, μερικές φορές αγωνίστηκα τραυματίας, μόνο και μόνο για να βοηθήσω. Αποχωρώ και δεν αξιώνω αποζημίωση, αλλά απλά ζητώ τα δεδουλευμένα μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους, τους προπονητές και τους οπαδού της Γαλατά που πάντα με στήριζαν κατά τη διάρκειας της καριέρας μου στην Τουρκία. Προσευχηθείτε για να πετύχω στο NBA
».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: