Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

«Θα παλέψουμε για την πρόκριση»

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι τόνισε πως η Μάντσεστερ Σίτι θα κάνει τα πάντα προκειμένου να προκριθεί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι «πολίτες» αντιμετωπίζουν απόψε (25/11) την Μπάγερν Μονάχου στην Αγγλία και θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, που θα διατηρήσει τις ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.
«H Mπάγερν έχει τραυματίες όπως και εμείς. Οι μεγάλες ομάδες έχουν μεγάλους παίκτες που μπορούν να παίξουν καλά. Δεν πιστεύω ότι επειδή έχουν προκριθεί θα παίξουν άσχημα. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ήμασταν άτυχοι στο Μόναχο όταν χάσαμε στο τελευταίο λεπτό. Το ίδιο έγινε και με την ΤΣΣΚΑ. Με αυτούς τους βαθμούς η κατάσταση μας ίσως να ήταν διαφορετική. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο σήμερα. Το τι έγινε στο παρελθόν δεν μετράει», δήλωσε αρχικά ο Πελεγκρίνι.
Για να προσθέσει: «Είναι δύσκολο να συγκρίνουμε την μία σεζόν με την άλλη. Πέρσι μας κέρδισαν στην έδρα μας και εμείς στο Μόναχο. Και τα τρία παιχνίδια ήταν πολύ κλειστά και σήμερα(26/11) είναι ένα νέο παιχνίδι. Δεν υπάρχει έξτρα πίεση. Είναι σημαντικό για τον σύλλογο να πάει καλά στην Ευρώπη. Είναι ένας από τους στόχους μας. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Έχουμε πίστη στις δυνάμεις μας. Ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε την πρόκριση μέχρι την τελευταία αγωνιστική του ομίλου».
*Πηγή: arenfafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: