Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Νέο πρόβλημα με Παπαπέτρου!!

Η ατυχία του Ιωάννη Παπαπέτρου δεν έχει τελειωμό! Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται από λοιμώδη μονοπυρήνωση, με αποτέλεσμα η αποθεραπεία του τραυματισμού του να μείνει πίσω τρεις εβδομάδες!

Νέο πρόβλημα με Παπαπέτρου!
Άλλο ένα εμπόδιο στην επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου στην αγωνιστική δράση! Η ατυχία «χτύπησε» ξανά τον φόργουορντ του Ολυμπιακού, καθώς ταλαιπωρείται από λοιμώδη μονοπυρήνωση, με αποτέλεσμα αυτό να «φρενάρει» την αποθεραπεία του τραυματισμού του αφού θα πρέπει πρώτα να αναρρώσει πλήρως!

Ο νεαρός διεθνής θα χρειαστεί να ακολουθήσει ειδική αγωγή για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες και στη συνέχεια θα επιστρέψει στο ατομικό του πρόγραμμα που περιλαμβάνει ενδυνάμωση και βελτίωση της φυσικής του κατάστασης.

Από ‘κει και πέρα και η επιστροφή του Γιώργου Πρίντεζη σε φουλ ρυθμούς πήρε μία μικρή… παράταση. Ο «υπαρχηγός» της ομάδας του Πειραιά ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα στον εγχειρισμένο αστράγαλό του και γι’ αυτό θα πρέπει να μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου δέκα ημέρες. Ήδη έχει ξεκινήσει και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Ωστόσο, υπάρχουν και καλές… ειδήσεις στο ιατρικό δελτίο του Ολυμπιακού! Ο Δημήτρης Κατσίβελης υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας (24/11) σε νέες εξετάσεις στο αριστερό του χέρι, οι οποίες έδειξαν πως η κατάστασή του βελτιώνεται.

Τέλος, όλο και καλύτερα νιώθει ο Ματ Λοτζέσκι. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ έχει ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις, ενώ την Τρίτη (25/11) αναμένεται να αποφασίσει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για το αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή που θα ταξιδέψει στη Βιτόρια για την αναμέτρηση με τη Λαμποράλ Κούτσα, χωρίς ωστόσο να τίθεται θέμα συμμετοχής του στο συγκεκριμένο ματς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: