Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Λουίς Ενρίκε: «Δεν δημιουργείς εύκολα ευκαιρίες στον ΑΠΟΕΛ»

Πολύ καλά λόγια για τον ΑΠΟΕΛ και την αμυντική του λειτουργία είπε ο Λουίς Ενρίκε, στη συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την ομάδα της Λευκωσίας για τo Τσάμπιονς Λιγκ.

Λουίς Ενρίκε: «Δεν δημιουργείς εύκολα ευκαιρίες στον ΑΠΟΕΛ»
Για την καλή αμυντική λειτουργία του ΑΠΟΕΛ μίλησε ο Λουίς Ενρίκε στην συνέντευξη Τύπου πριν από την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Κυπριακή ομάδα για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Περιμένω τον ΑΠΟΕΛ να παίξει όπως και στην Βαρκελώνη. Με καλή αμυντική λειτουργία και να είναι κλεισμένος πίσω. Η άμυνα του είναι το πλεονέκτημα του. Δεν δέχεται εύκολα γκολ και δεν μπορείς να του δημιουργήσεις εύκολα ευκαιρίες. Πρέπει όμως να ανταπεξέλθουμε. Στο προηγούμενο παιχνίδι άλλαξα θέσεις σε Τσάβι και Ράκιτιτς, λόγω του προφίλ της αντίπαλης ομάδας», είπε ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» που στη συνέχεια επεσήμανε ότι η ομάδα του αναζητάει τη νίκη προκειμένου να εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου.

«Θέλουμε την πρώτη θέση και ο ΑΠΟΕΛ είναι εμπόδιο στο να το πετύχουμε. Θα είναι πιο δύσκολο, επειδή το παιχνίδι είναι εκτός έδρας», τόνισε ενώ στο τέλος μίλησε για τους Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες.

«Ο Μέσι και ο Νεϊμάρ παίζουν ήδη ένα χρόνο μαζί. ο Σουάρες δεν άργησε να προσαρμοστεί. Συνεργάζεται μαζί τους πολύ καλά», κατέληξε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: