Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Για «παραρτήματα» αιχμές από τον μίστερ Skoda!!

Τι θέλει να μας πει ο πλέον αξιοσέβαστος μεγαλομέτοχος στην Ιστορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου; Δεν ψηφίζω για νέο πρόεδρο της σούπερ λίγκας κανέναν υποψήφιο αν δεν είναι ιδιοκτήτης, μεγαλομέτοχος ΠΑΕ. Αυτό ξεκαθάρισε με δήλωσή του ο Χρήστος Πανόπουλος, αφεντικό της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη. Τι θέλει να μας πει ο πλέον αξιοσέβαστος μεγαλομέτοχος στην Ιστορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου;
Αξιοσέβαστος, γιατί; Δεν υπάρχει άνθρωπος του χώρου που δεν αναγνωρίζει την ανεξαρτησία του. Κι όχι μόνον! Κανένας από τους μεγάλους δεν μπορεί να σκεφθεί ότι θα τον έκανε τσιράκι του. Συμμαχικός ο Πανόπουλος, συνεργατικός με τον Κόκκαλη π.χ. ή, με τον Μελισσανίδη, όμως όχι “εργαλείο” τους.
Ασφαλώς και ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας μπορεί να είναι τεχνοκράτης κι όχι απαραίτητα πρόεδρος, μεγαλομέτοχος ΠΑΕ. Να προέρχεται από μια ΠΑΕ, να υποδειχθεί από μια ΠΑΕ, αλλά να μην είναι ιδιοκτήτης της.
Ο μεγαλόμετοχος της Skoda Ξάνθη τι υπονοεί όταν αρνείται να ψηφίσει υποψήφιο μη μεγαλομέτοχο; Πολύ περισσότερο όταν η δική του θέση δεν θα επηρεάσει την όποια εκλογή νέου προέδρου, που έχει προγραμματίσει για σήμερα Δευτέρα. Με την δημόσια τοποθέτησή του ο Πανόπουλος καταδικάζει την “παραρτηματοποίηση” ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας. Αφήνει αιχμές ότι κάποιες ΠΑΕ, ακόμα κι αν ανήκουν στα χαρτιά σε ιδιοκτήτες, ελέγχονται από άλλο άτομο ισχυρής ΠΑΕ.

ΤΙΓΡΗΣ ΤΣΙΡΚΟΥ ή ζούγκλας ο Μελισσανίδης, γράφει ο apodytiriakias.gr

Τι σημαίνει, αναρωτήθηκαν κάποιοι πονηροί, το ότι το ματσάκι στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, το παρακολούθησαν παρέα ο Μελισσανίδης και ο Αλαφούζος. Αυτή είναι η μαγκιά τους. Η πονηριά τους. Ότι αναρωτήθηκαν τι να σημαίνει το δίπλα-δίπλα Αλαφούζου, Μελισσανίδη. Δεν είναι λίγο να το σκεφθείς.
Έτσι είναι. Δεν είναι καθόλου εύκολο, αν δεν είσαι πονηρός, προχωρημένος πονηρός, να αναρωτηθείς σχετικώς. Και ποια είναι η απάντηση στην πονηρή απορία; Έλα! Να σοβαρευθούμε. Δεν βγαίνει νόημα με μαλακισμένες απορίες.
Άκου, τι να σημαίνει που το είδαν μαζύ το ματς τα αφεντικά των δύο ομάδων. Εγώ θα σου πω τι σημαίνει. Όπως μπέρδεψε και έπιασε κορόιδο τον Σαββίδη ο Αλαφούζος και ο Παναθηναϊκός παίρνει τα παιχνίδια από τον ΠΑΟΚ, έτσι την πάει τη δουλειά και με το νέο του συνεταιράκι ο καναλάρχης. Ξεκίνησε τη διαδικασία νάρκωσης του τίγρη. Να τον ντοπάρει με χάπια φιλίας και συνεργασίας ενάντια στον Μαρινάκη.
Το ξέρεις. Ότι τα λιοντάρια και τις τίγρεις στο τσίρκο για να μην είναι επικίνδυνα τα ντοπάρουν. Μην τυχόν και ορμήξουν στον θηριοδαμαστή, στους θεατές. Γι' αυτό τους “σκοτώνουν” με ενέσεις τα αντανακλαστικά τους.
Μιλάμε σοβαρά; Όχι, βέβαια. Για κανένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας μπορεί να παίξει περίπτωση να μετατραπεί σε τίγρη τσίρκου και Ζωολογικού Κήπου το θηρίο της άγριας φύσης Μελισσανίδης.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: