Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Διαμαντόπουλος: «Ήθελα πολύ να γυρίσω στον Πανιώνιο»

Τη μεγάλη του επιθυμία να επιστρέψει στον Πανιώνιο εξέφρασε ο Γιώργος Διαμαντόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε πως απέρριψε άλλες προτάσεις για χάρη της ομάδας από τη Νέα Σμύρνη.

Διαμαντόπουλος: «Ήθελα πολύ να γυρίσω στον Πανιώνιο»
Μεγάλο κίνητρο αποτελεί για τον Γιώργο Διαμαντόπουλο ο Πανιώνιος και γι’ αυτό απέρριψε όλες τις προτάσεις που είχε, με τον πολύπειρο φόργουορντ να είναι σίγουρος πως η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα τα καταφέρει με τη βοήθεια του κόσμου.

«Είναι δύσκολη χρονιά για την ομάδα. Φτιάχτηκε πολύ αργά. Θα βοηθήσω όσο μπορώ. Έχει καλό προπονητή, έχει καλούς παίκτες. Με τη βοήθεια του κόσμου, πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Διαμαντόπουλος στην κάμερα της Nova.

Πήρες ένα ρίσκο, περιμένοντας τον Πανιώνιο. Έφυγες από τη Λευκάδα και περίμενες να πας εκεί. Ήταν μεγάλη η επιθυμία σου να παίξεις για τον Πανιώνιο, σε αυτήν τη στιγμή;

«Είχα και άλλες περιπτώσεις, όπου μπορούσα να πάω. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα πάρα πολύ να γυρίσω. Για εμένα αποτελεί ένα πολύ μεγάλο κίνητρο ο Πανιώνιος, φέτος. Ήταν το καλύτερο που θα μπορούσα να έχω ως αθλητής, ώστε να μπορέσω να δουλέψω και να επανέλθω στο επίπεδο που θέλω εγώ ο ίδιος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: