Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Έχει μια υπόσχεση να τηρήσει ο Τζέραρντ...!!

«Μην ανησυχείς, θα ξαναπάμε στο Γουέμπλεϊ...» είχε πει ο Στίβεν Τζέραρντ στον Λούκας που έχασε τον τελικό του Λιγκ Καπ το 2012 και ο αρχηγός της Λίβερπουλ καλείται απόψε να τηρήσει την υπόσχεσή του στην προσπάθεια που θα κάνουν οι «κόκκινοι» στον επαναληπτικό ημιτελικό της διοργάνωσης με την Τσέλσι.  
Η Λίβερπουλ, το 2012 πανηγύρισε την κατάκτηση του Capital One Cup αν και χρειάστηκε η διαδικασία των πέναλτι για να κατακτήσει το τρόπαιο το σύνολο του Κένι Νταλγκλίς, τότε, έπειτα από το 1-1 της κανονικής διάρκειας και το 2-2 της παράτασης.
Ο Λούκας Λέιβα δεν είχε καταφέρει να αγωνιστεί σε εκείνον τον τελικό. Η ζημιά που είχε υποστεί στους συνδέσμους του γονάτου, δεν του είχε επιτρέψει να πάρει μέρος στο μεγάλο παιχνίδι, κάτι που του έχει μείνει... απωθημένο.
Σήμερα, στηρίζεται στον Στίβεν Τζέραρντ, που του είχε δώσει και μια μεγάλη υπόσχεση πριν από τρία χρόνια...
«Ήταν σκληρό για εμένα να παρακολουθώ απ' την απ' έξω. Θυμάμαι ότι καθώς πλησιάζαμε στο γήπεδο με την υπόλοιπη ομάδα ήμουν σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Ήθελα πάρα πολύ να παίξω. Μετά το παιχνίδι, ο Στίβεν μου είχε στείλει μήνυμα στο οποίο έγραψε “μην στεναχωριέσαι, θα ξαναπάμε στο Γουέμπλεϊ...”. Ελπίζω να το κάνουμε φέτος. Θα είναι πολύ ιδιαίτερο» δήλωσε ο Βραζιλιάνος χαφ. 
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: