Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Γέλασε… τελευταία η Αϊντχόφεν!!

Η Βίλεμ διατήρησε τα ηνία στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, όμως η Αϊντχόφεν ήταν αυτή που είπε την τελευταία κουβέντα. Η PSV επικράτησε 2-1 με επική ανατροπή απ’ το 84’ και έκοψε το… γέλιο του Άγιαξ.

Γέλασε… τελευταία η Αϊντχόφεν
Με μεγάλη ανατροπή στα τελευταία λεπτά η Αϊντχόφεν επικράτησε 2-1 της Βίλεμ στην εικοστή αγωνιστική της Eredivisie και διατήρησε… ανοιχτή την ψαλίδα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Βίλεμ προηγήθηκε στο 30’ με γκολ του Μπράμπερ και κράτησε τα ηνία για πολύ, αφήνοντας τον Άγιαξ να… ελπίζει πως θα μειώσει την απόσταση που τον χωρίζει απ’ την κορυφή.

Η Αϊντχόφεν όμως ήταν αποφασισμένη να την κρατήσει ως έχει. Και παρότι ο Ντιπέι στο 76’ αστόχησε απ’ τα έντεκα βήματα, οι Λοκάντια στο 84’ και Ντιπέι στο 87’ έκαναν αυτό που έπρεπε για να κόψουν το… γέλιο του Άγιαξ.

Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» παρέμειναν στην πρώτη θέση με εννιά βαθμούς περισσότερους απ’ τον Αίαντα που ακολουθεί, έχοντας όμως ματς λιγότερο.

Η Βίλεμ από την άλλη, έμεινε στη μέση της βαθμολογίας και δεν κράτησε την ευκαιρία να πλησιάσει στις θέσεις των πλέι οφ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: