Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Άλβες: «Να μας βοηθήσει ο Θεός να πάμε καλύτερα»

Χαμηλούς τόνους θέλησε να κρατήσει ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα στη Τούμπα Άντρες Άλβες, ο οποίος ευχήθηκε να βοηθήσει ο Θεός τον Παναιτωλικό προκειμένου οι Αγρινιώτες να πάνε καλύτερα.
Πέτυχε τα πρώτα του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, γκολ που οδήγησαν τον Παναιτωλικό στην μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ μέσα στη Τούμπα. Ωστόσο μετά ο Άντρες Άλβες όχι απλά δεν πετούσε στα σύννεφα, αλλά θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους τονίζοντας χαρακτηριστικά στην κάμερα της NOVA: «Είχαν περάσει τόσες αγωνιστικές, αλλά δόξα τον Θεό σήμερα έβαλε δύο γκολ. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά. Κερδίσαμε μία πολύ καλή ομάδα και είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Στόχος μας είναι να βγούμε στην Ευρώπη. Πρέπει να δουλέψουμε και άλλο και να είμαστε δυνατοί. Πλέον με ηρεμία συνεχίζουμε. Ξέραμε πως ο ΠΑΟΚ θα έμπαινε πολύ δυνατά και έπρεπε να έχουμε ισορροπία. Ανοίξαμε το σκορ και προσπαθήσαμε να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν δύσκολο. Ελπίζω ο Θεός να μας βοηθήσει να πάμε ακόμη καλύτερα».
Για τα «μυστικά» της επιτυχίας του φετινού Παναιτωλικού: «Είναι η δουλειά που κάνει ο κόουτς. Μία ομάδα για να είναι σε αυτές τις θέσεις πρέπει να είμαι καλή επιθετικά και αμυντικά. Εμείς έχουμε ισορροπία».
Κλείνοντας σχολίασε πως «ο κόσμος είναι πάντα κοντά μας. Είμαστε μία καλή ομάδα. Τα παιδιά, όλοι. Το σημαντικό είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: