Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Ρικάρντο Κόστα: «Δεν υπάρχει χρόνος για δάκρυα»

Μπορεί να έχασε ο ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Ρικάρντο Κόστα τόνισε πως στον «δικέφαλο» δεν πρέπει να κατεβάσουν το κεφάλι, καθώς δεν υπάρχει χρόνος για δάκρυα, αλλά μόνο προσπάθεια για τον τίτλο.

Με το χειρότερο δυνατό τρόπο πραγματοποιήθηκε το ντεμπούτο του Ρικάρντο Κόστα στον ΠΑΟΚ, καθώς ο «δικέφαλος του βορρά» ηττήθηκε μέσα στην έδρα του από τον Παναιτωλικό με 2-1 και αν κερδίσει αύριο ο Ολυμπιακός, μένει πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή.
Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός όμως, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει χρόνος για κλάματα, αλλά μόνο προσπάθεια για τον τίτλο. Αναλυτικά μιλώντας στην κάμερα της NOVA ο Κόστα τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την υποδοχή από τον κόσμο, αλλά δυστυχώς σήμερα δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε τη νίκη. Παλέψαμε και αυτό θα κάνουμε ως το τέλος για να πετύχουμε τους στόχους μας».
Για το κακό πρώτο μέρος: «Θα μπορούσαμε να είχαμε εκμεταλλευτεί καλύτερα το πρώτο ημίχρονο. Όμως στο δεύτερο δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για τη νίκη, δεν σκοράραμε και από εκεί και πέρα θα πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να παλεύουμε σε κάθε ματς ως το τέλος».
Για την συνέχεια: «Πρέπει να έχουμε το κεφάλι ψηλά. Αν το κατεβάσουμε και απογοητευτούμε θα χάσουμε την αυτοπεποίθηση και αν την χάσουμε, θα χάσουμε τα πάντα. Δεν υπάρχει χρόνος για δάκρυα, θα πρέπει να συνεχίσουμε και να παλέψουμε για το πρωτάθλημα».  

Δεν υπάρχουν σχόλια: