Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

«Κανένα επεισόδιο στην Μηχανιώνα»!

Στον ισχυρισμό ότι δεν έγιναν επεισόδια το πρωί της Κυριακής στο γήπεδο της Μηχανιώνας, προχωρούν οι άνθρωποι των Ακαδημιών της περιοχής που είχαν και την ευθύνη για το φιλικό με ομάδα από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού!
«Κανένα παιδί δεν χτυπήθηκε από την ασποστολή του Ολυμπιακού», σύμφωνα με τα όσα τουλάχιστον υποστηρίζουν οι άνθρωποι των ακαδημιών του Ποσειδώνα Μηχανιώνας για το φιλικό που αναμενόταν να διεξαχθεί στο γήπεδο της Μηχανιώνας ανάμεσα σε ακαδημίες του ΠΑΟΝΕ και του Ολυμπιακού και το οποίο δεν έγινε τελικά! Παντως από την πλευρά του Ολυμπιακού τονίζουν ότι έγινε λεκτική επίθεση από οπαδούς του ΠΑΟΚ σε μικρά παιδιά, όταν αυτοί βρέθηκαν το πρωί στο γήπεδο και ζήτησαν από την διοίκηση του Ποσειδώνα να μην πραγματοποιηθεί το φιλικό! Αιτία όπως τόνιζαν ότι δεν θέλουν να δουν στην περιοχή τους το σήμα του Ολυμπιακού, για να μην δυναμιτιστεί το κλίμα ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι!!!
Αμέσως η διοίκηση του  Ποσειδώνα επικοινώνησε με αυτή του Ολυμπιακού και ζήτησε να αναβληθεί το παιχνίδι, ενώ κι από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής τόνιζαν πως δεν υπήρξαν επεισόδια.
Από την πλευρά του ο ΣΦ ΠΑΟΚ Μηχανιώνας με ανακοίνωσή του αναφέρει:
Πριν κάποιες ώρες τα περισσότερα μέσα μαζικής ενημέρωσης μας καταλόγισαν μια 'άνανδρη' επίθεση κατά της αποστολής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. 
Η προσπάθεια αμαύρωσης του συνδέσμου μας απο γνωστά φερέφωνα αθηναϊκών συμφερόντων δεν θα περάσει. 
Θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι δεν αντικρίσαμε κανέναν παράγοντα, γονέα και φυσικά τα παιδιά της Ακαδημίας! Ξεκαθαρίσαμε σε όσους παρευρίσκονταν στον χώρο ότι δεν έχουμε την πρόθεση να πειράξουμε κανέναν ποσό φυσικά μικρά παιδιά και ο μόνος λόγος που βρισκόμασταν εκεί ήταν για να εκφράσουμε την διαφωνία μας να χρησιμοποιεί το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΕΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ αυτός ο σύλλογος! 
Δεν σας δίνουμε κανένα δικαίωμα να αμαυρώνετε το όνομα του συνδέσμου μας και ΚΑΤ επέκταση όλου του οπαδικού κινήματος του ΠΑΟΚ!
Η προσπάθεια δυναμίτισμου του κλίματος και δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων για τον κυριακάτικο αγώνα ήταν ανεπιτυχής!
Υ.Γ 1 Απαιτούμε δημόσια συγγνώμη απο όλους τους υπεύθυνους 

Υ.Γ 2 Ο λαός του ΠΑΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΕΧΘΡΟΥ 
Υ.Γ 4 ΠΑΟΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΑΔΕΡΦΙΑ 
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ 
Σ.Φ ΠΑΟΚ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: