Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Θέλει και Πελέ!!

Έντονο είναι το ενδιαφέρον του Λεβαδειακού για τον Πελέ, τον οποίο θέλει να παραχωρήσει δανεικό ο Ολυμπιακός. Επέστρεψε στους Βοιωτούς ο Τριποτσέρης, που θα ‘χει και πάλι συμπαίκτη τον Στάθη.

Θέλει και Πελέ
Δύο επιπλέον λύσεις έχει πλέον στα χέρια του ο προπονητής του Λεβαδειακού, Σάββας Παντελίδης. Ο Θοδωρής Τριποτσέρης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1,5 χρόνου και από το Σάββατο προπονείται με την ομάδα. Πάντως, είναι γνώριμα τα λημέρια για τον ίδιο, καθώς αγωνίστηκε στους «πράσινους» τις σεζόν 2008-09 και 2010-11.

Επιπλέον, έχει ενσωματωθεί στον Λεβαδειακό και ο Γιάννης Στάθης, ο οποίος αντάμωσε ξανά με τον 29χρονο στόπερ, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στον ΟΦΗ.

Παράλληλα, εξετάζεται και η περίπτωση του Πελέ, στοχεύοντας να τον πάρει δανεικό από τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος μέσος αποκτήθηκε από τους «ερυθρόλευκους» πέρυσι τέτοια εποχή, αλλά δεν έχει πείσει και έχει πάρει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Φέτος έχει δύο συμμετοχές στο Κύπελλο, όπως και πέρυσι, ενώ έπαιξε και πέντε φορές στο πρωτάθλημα τη σεζόν 2013-14 με τους Πειραιώτες.

Στο πρώτο μισό της περυσινής αγωνιστικής περιόδου τα είχε πάει πολύ καλά, φορώντας τη φανέλα του Εργοτέλη, καθώς έκανε 12 συμμετοχές, πετυχαίνοντας και τρία γκολ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: