Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Δεν ήθελε τη νίκη με Παναιτωλικό ο ΠΑΟΚ!!

Ο Αποδυτηριάκιας αρθρογραφεί στον SportDog για τον απογοητευτικό ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό που δεν κάνει πρωταθλητισμό και δεν διεκδικεί τον τίτλο από τον Ολυμπιακό. Στο τελευταίο δευτερόλεπτο ο ΠΑΟΚ δέχθηκε το δεύτερο γκολ του Παναιτωλικού στην Τούμπα κι έτσι δίκαια πλήρωσε την αδυναμία του να κερδίσει έναν αντίπαλο τουλάχιστον ισάξιό του. Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχε κανένας ΠΑΟΚ που κάνει πρωταθλητισμό. Που διεκδικεί τον τίτλο από τον Ολυμπιακό.
Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε με πέναλτυ στο ξεκίνημα, όμως ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να αντιδράσει. Να πιέσει, να φτιάξει ευκαιρίες, να προκαλέσει αρνητική ψυχολογία στους φιλοξενούμενους, ότι όπου να 'ναι έρχεται η ισοφάριση. Τίποτα.
Ένας απογοητευτικός ΠΑΟΚ από τον οποίον έλειπε το "Θέλω". Η πίστη για τη νίκη. Η εμπιστοσύνη στην ανωτερότητα απέναντι στον αντίπαλο. Τίποτα. Αυτά τα στοιχεία λείπανε από τους γηπεδούχους της άδειας Τούμπας.
Ο Παναιτωλικός στην επανάληψη δεν στάθηκε καλά, όπως στο πρώτο μέρος. Έναν νεκρό ΠΑΟΚ τον ανέστησε, τον έφερε στην περιοχή του και τελικά στο 56΄ κινδύνευσε για πρώτη φορά να ισοφαριστεί. Το 1-1 έγινε από θαυμάσια ασίστ του Νομπόα στον Μακ που με ντρίμπλα και προσποίηση σκόραρε.
Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε το 2-1, όπως στο α΄ ημίχρονο ο Παναιτωλικός μπορούσε το 2-0.

ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ματς, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr  

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν το παιχνίδι κυπέλλου να τελειώσει “άσσος”. Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, όπως συμβαίνουν και οι “χαλάστρες”. Γιατί; Επειδή αυτός που κάνει τη συμφωνία, ο πρόεδρος π.χ. που δίνει το χέρι με τον άλλον πρόεδρο, δεν μπορεί χωρίς να εκτεθεί να περάσει την επιθυμία του στον προπονητή και τους παίκτες.
Όχι πως ο πρόεδρος είναι “απατεώνας”, ότι πήγε να ρίξει τον συνάδελφο και συναγωνιστή πρόεδρο της αντιπάλου ομάδας. Απλά, δεν θα ξεπεράσει τα όρια, δεν θα δώσει δικαιώματα, για να τον βγάλουν βούκινο.
Δεν έρχεται “1”, και μετά το τέλος του παιχνιδιού έγινε το σώσε. Το έλα να δεις. Χάθηκαν λεφτά. Αυτό πόνεσε περισσότερο, όχι ο αποκλεισμός.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: