Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Δεν είναι μόνο οι τρεις βαθμοί!!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πλατανιά και εκτός από το να πάρει τη νίκη με την οποία θα πλησιάσει τον ΠΑΟΚ, καλείται να βγάλει εγωισμό μετά τον αποκλεισμό από την Ξάνθη. Τα μηνύματα του Αναστασίου.

Δεν είναι μόνο οι τρεις βαθμοί
Η ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναιτωλικό δίνει τη δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να τον πλησιάσει στους τρεις βαθμούς. Για να γίνει αυτό πρέπει οι «πράσινοι» να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Πλατανιά στη Λεωφόρο (1/2, 15:00-Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94.6, www.sport-fm.gr), ενώ οι Χανιώτες που πάντα τους βάζουν δύσκολα.

Ζητούμενο όμως σε αυτό το παιχνίδι είναι και να βγει αντίδραση μεγάλης ομάδας, λόγω του 0-1 από την Ξάνθη την Πέμπτη, που σήμανε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου.

Το 4-4-2 αναμένεται να προτιμήσει στο συγκεκριμένο ματς ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος με την αποστολή που ανακοίνωσε το Σάββατο, θέλησε να στείλει μηνύματα σε κάποιους από τους παίκτες του. Ο Γιώργος Κουτρουμπής είναι και πάλι εκτός, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Το ίδιο ισχύει και για τον Χρήστο Δώνη που έπαιξε σχεδόν 90 λεπτά στο ματς με τους ακρίτες. Εκτός είναι φυσικά και ο Μέντες, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής (αποβλήθηκε με την Ξάνθη), αλλά και ο άρρωστος, Πράνιτς. Δεν υπολογίζονται επίσης για το συγκεκριμένο παιχνίδι οι Μπαϊράμι, Μπούι, Μπερίσα. Εντός είναι ο Σωτήρης Νίνης, αλλά δύσκολα θα ξεκινήσει κόντρα στον Πλατανιά.

Ο Στιλ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Ο Τριανταφυλλόπουλος θα είναι δεξιά και ο Χουχούμης αριστερά. Οι Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας. Κόφτης θα χρησιμοποιηθεί ο Λαγός, αριστερός εσωτερικός χαφ ο Ατζαγκούν και δεξιός ο Ζέκα. Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Μπεργκ με έναν εκ των Κλωναρίδη, Καρέλη. Ο δεύτερος αντιμετώπισε πρόβλημα με τη μέση τις τελευταίες ημέρες (αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο με την Ξάνθη). Πίσω τους με ελεύθερο ρόλο θα είναι ένας εκ των Πέτριτς, Ντίνα.

Υπάρχει η πιθανότητα να παίξει ο Νάνο στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Χουχούμης να μεταφερθεί στο κέντρο και να αγωνιστεί ως εσωτερικός χαφ. Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός Βασίλης Αγγελόπουλος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και είναι η πρώτη του φορά για φέτος. Η προηγούμενη ήταν στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου στην περυσινή σεζόν, το οποίο ήταν με την Ξάνθη (εκτός).*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: