Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Στα ημιτελικά η Ισημερινή Γουινέα!!

Mε πρωταγωνιστή, τον Μπαλμπόα της Εστορίλ, η Ισημερινή Γουινέα, επικράτησε στην παράταση 2-1 της Τυνησίας. Αμφισβητούμενο το πέναλτι, με το οποίο ισοφάρισαν οι νικητές.

Στα ημιτελικά η Ισημερινή Γουινέα
Η Τυνησία κρατούσε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κόπα Άφρικα στα πόδια της μέχρι το 92’. Εκεί ο διαιτητής της συνάντησης καταλόγισε πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Μπαλμπόα για να φέρει το ματς στα ίσια. Ο ίδιος παίκτης, στο 12ο λεπτό του πρώτου μέρους της παράτασης, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του που θ’ αναμετρηθεί με την νικήτρια από το ζευγάρι Γκάνα-Γουινέα.

Η Τυνησία είχε προηγηθεί με τον Ακαϊτσί στο 70ο λεπτό, όμως στο 92ο λεπτό, ο διαιτητής της συνάντησης, καταλόγισε πέναλτι που αμφισβητήθηκε έντονα, για να ευστοχήσει ο μέσος της Εστορίλ και να στείλει το παιχνίδι σε παράταση. Ο ίδιος παίκτης, με εκτέλεση φάουλ έδωσε την πρόκριση στην Ισημερινή Γουινέα. Μετά το τέλος του ματς υπήρξε ένταση ανάμεσα στους παίκτες των ηττημένων και τους διαιτητές, είχαμε ρίψεις αντικειμένων και είχαμε παρέμβαση των δυνάμεων ασφαλείας, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: