Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Ανατροπή και πρόκριση για τις «λεοπαρδάλεις»

Η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, βρέθηκε να χάνει από το Κονγκό με 2-0 στο 62’ αλλά με επική ανατροπή και τον Μποκανί πρωταγωνιστή με δύο γκολ, πήρε τη νίκη πρόκριση με 2-4.

Ανατροπή και πρόκριση για τις «λεοπαρδάλεις»
Μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος, δύσκολα θα περίμενε κανείς, πως η μονομαχία ανάμεσα στα δύο γειτονικά κράτη, θα εξελισσόταν σε ένα ματς πολύ κλειστό με λίγα γκολ. Οι Κονγκολέζοι πήραν προβάδισμα στο 55ο λεπτό με τον Ντορέ με προβολή μετά από χτύπημα φάουλ, ενώ ο Μπιφούμα στο 62ο έκανε το 2-0, εκμεταλλευόμενος σύγχυση και κόντρες στην άμυνα των αντιπάλων.

Από εκεί και μετά όμως οι λεοπαρδάλεις έκαναν την αντεπίθεση τους και στο 65ο μείωσαν με τον Μποκανί σε 2-1, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Μποκίλα ισοφάρισε με αριστερό δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι. Ο Κιμουάκι με κεφαλιά στο 81ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα μετά από εκτέλεση φάουλ, ενώ ο Μποκανί στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με προσωπική προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό 4-2 για τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό. Oι νικητές θ' αναμετρηθούν με την ομάδα που θα προκύψει από το ζευγάρι, του Ακτή Ελεφαντοστού-Αλγερία.

Δείτε εδώ τα γκολ της αναμέτρησης:


*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: