Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Χάβος: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος είχε ο Μάκης Χάβος μετά το σπουδαίο διπλό του Παναιτωλικού στην Τούμπα. Ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου τόνισε, μεταξύ άλλων, πως το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί.

Χάβος: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα»
Απόλυτα ικανοποιημένος τόσο από τη νίκη όσο και από την εμφάνιση του Παναιτωλικού απέναντι στον ΠΑΟΚ, παρουσιάστηκε ο Μάκης Χάβος.

Ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός πως ο Παναιτωλικός δεν «κλείστηκε στο καβούκι του». Όσον αφορά τη μάχη του πρωταθλήματος, δήλωσε πως παρότι τα περιθώρια για τον «δικέφαλο του Βορρά» έχουν στενέψει το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί ακόμη.

Αναλυτικά:

«Έγινε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι κι αρκετά ενδιαφέρον, το οποίο κράτησε τους φιλάθλους ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί, οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Εμείς στο πρώτο ήμασταν καλύτεροι, καταφέραμε να κρατήσουμε τη μπάλα κι ευτυχήσαμε να βάλουμε ένα γκολ νωρίς και δεν κλειστήκαμε πίσω, αυτό ήταν το ευχάριστο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει πολλά μέτρα στο γήπεδο. Γυρίσαμε επικίνδυνα πίσω προς τη μεγάλη μας περιοχή και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα με μεγάλες μπάλες από τα άκρα και τον άξονα, να δεχθούμε μεγάλη πίεση. Ήρθε η ισοφάριση και σε εκείνο το σημείο έπαιξε καταλυτικό ρόλο πιστεύω η παρουσία του Μαλεζά στον αγωνιστικό χώρο. Όλα έδειχναν πως το παιχνίδι πήγαινε για ισοπαλία, αλλά το γκολ στις καθυστερήσεις του Άλβες μας έδωσε μια πολύ μεγάλη νίκη που θα μας δυναμώσει την ψυχολογία για τη συνέχεια.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη και για τη μεγάλη προσπάθεια. Ακόμα πιστεύω πως δεν μπορούμε να καταλάβουμε τη σημασία που έχει αυτό που πετύχαμε. Να ευχηθώ καλή συνέχεια και για τον ΠΑΟΚ».

Για το αν ο Παναιτωλικός μπορεί το βήμα παραπάνω, απάντησε: «Σίγουρα είπα και πριν πως δίνει ψυχολογική ώθηση στους παίκτες. Και με τον Ολυμπιακό σταθήκαμε πολύ καλά φάγαμε ένα γκολ στο 69' και ένα στις καθυστερήσεις. Με μια νίκη στην Τούμπα παίρνεις ψυχολογικό αβαντάζ».

Σε ερώτηση για τη διαιτησία σε Τούμπα και Φάληρο, σχολίασε: «Κοιτάξτε, με βάζετε σε ένα τρυπάκι για να δώσω μια απάντηση που θα στενοχωρήσει πολλούς κι άλλοι θα χαρούνε. Εγώ δεν θα συμμετάσχω σε αυτές τις διαδικασίες, κοιτάω την ομάδα μου, κοιτάω το καλύτερο για τον Παναιτωλικό κι από εκεί και πέρα, ότι μας χαρίσει ο Θεός».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ, απάντησε: «Αν δούμε το παιχνίδι δεν ξέρω τι φταίει, εγώ κοιτάζω την ομάδα μας. Παίζοντας τη Δευτέρα σε ένα βαρύ γήπεδο με τον Ατρόμητο είχαμε 66-34 κατοχή και κάνεις φάσεις και γκολ που δεν μετράει και παίζεις το Σάββατο πάλι σε βαρύ τερέν, και καταφέρνεις αυτή την εμφάνιση, νομίζω πως ο Παναιτωλικός δείχνει σοβαρότητα δείχνει τι αξίζει και αξίζει σεβασμό».

Τέλος, για το αν προλαβαίνει για το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Όταν έχεις φτάσει σε αυτό στο σημείο, κάθε γκέλα είναι πρόβλημα. Όσο περνάνε οι αγωνιστικές, είναι μεγαλύτερο το πρόβλημα. Για εμένα δεν τελείωσε τίποτα ακόμα, υπάρχει ένα μεγάλο παιχνίδι στην έδρα του ΠΑΟΚ κι εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: