Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Πανίσχυρη προεπιλογή για Σερβία!!


Μια λίστα 24 παικτών που προκαλεί… τρόμο (φανταστείτε η τελική δωδεκάδα) ανακοίνωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς για την προετοιμασία της Σερβίας εν όψει Ευρωμπάσκετ.

Πανίσχυρη προεπιλογή για Σερβία
Ένα πανίσχυρο ρόστερ θα έχει στη διάθεσή του ο Σάσα Τζόρτζεβιτς για το Ευρωμπάσκετ (5-20). Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «πλάβι» ανακοίνωσε τους 24 της προεπιλογής, στους οποίους δεν βρίσκεται ο Νέναντ Κρστιτς, που αποφάσισε να μην αγωνιστεί ξανά με το εθνόσημο. Νέος αρχηγός της ομάδας είναι ο Μίλος Τεόντοσιτς.

Σε σχέση με τη δωδεκάδα που αναδείχθηκε δευτεραθλήτρια κόσμου απουσιάζει ο Ράσκο Κάτιτς, ενώ επιστρέφει ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς. Η προετοιμασία θα αρχίσει στις 15 Ιουλίου, ενώ στην τελική φάση η Σερβία αντιμετωπίζει για τον όμιλο του Βερολίνου τις Ισπανία, Τουρκία, Γερμανία, Ιταλία και Ισλανδία.

Γκαρντ: Τεόντοσιτς (ΤΣΣΚΑ), Γιόβιτς (Ερυθρός Αστέρας), Μάρκοβιτς (Ουνικάχα), Μίτσιτς (Μπάγερν), Νέντοβιτς (Βαλένθια), Μιλοσάβλιεβιτς (Παρτιζάν).

Φόργουορντ: Ζάγκορατς, Κέσελ (Μέγκα Λεκς), Κάλινιτς, Ντάνγκουμπιτς, Μίτροβιτς (Ερυθρός Αστέρας), Σιμόνοβιτς (Ορτέζ), Μπιέλιτσα (Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ), Έρτσεγκ (Γαλατάσαραϊ), Μπίρτσεβιτς (Εστουντιάντες), Μάτσβαν (Παρτιζάν).

Σέντερ: Μαϊστόροβιτς (Μέταλατς), Γιόκιτς (Μέγκα Λεκς), Ραντούλιτσα (ελεύθερος), Μαριάνοβιτς (Ερυθρός Αστέρας), Κούζμιτς (Γκόλντεν Στέιτ), Στίματς (Μπάγερν), Μιλουτίνοφ (Παρτιζάν).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: