Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Η επιστροφή της Παπαχρήστου!!


Με την επιστροφή της Βούλας Παπαχρήστου να τραβάει τα φώτα, αλλά και αρετές ακόμα πρωταθλήτριες να ξεχωρίζουν θα διεξαχθεί το 16ο Γκαλά Γυναικών στη Φιλοθέη την Τετάρτη (27/5).

Η επιστροφή της Παπαχρήστου
Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη του 16ου Γκαλά Γυναικών που θα γίνει την Τετάρτη (27/5) στην Φιλοθέη. Η διοργάνωση που συγκεντρώνει τις καλύτερες αθλήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα γίνει μια ακόμα χρονιά με λάμψη και σπουδαία ονόματα να ξεχωρίζουν.

Αναμφίβολα η επιστροφή της Βούλας Παπαχρήστου στην δράση τραβάει τα φώτα, αφού η άλτρια του τριπλούν θα δώσει την πρώτη της -ουσιαστικά- εμφάνιση μετά την γέννηση της κόρης της.

«Όπως έκανα πάντα έτσι και φέτος ξεκινάω τη χρονιά μου στη Φιλοθέη. Είναι ένα θεσμός, μια διοργάνωση αναγνωρισμένη παγκοσμίως. Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι και πάλι εδώ. Εχω προσπαθήσει πολύ για να μπορέσω να επανέλθω. Αγώνα, με τον αγώνα θα βρίσκομαι στο επίπεδο που ήμουν», είπε η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι στη συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης.

Με στόχο μια επίδοση κοντά στο όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα θα συμμετάσχει στο άλμα εις μήκος η Χάιδω Αλεξούλη, στην πρώτη της συμμετοχή στη διοργάνωση, ενώ το παρών στο Γκαλά θα δώσει και η Γκαμπριέλα Πέτροβα, η οποία κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο τριπλούν, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πράγας. Στη διοργάνωση ξεχωρίζουν ακόμη οι Ελισάβετ Πεσιρίδου και Μαρία Πιννή στα 100 μ. εμπ., η Λορέλα Μάνου στο επί κοντώ και η Τόνια Στεργίου στο ύψος.

Ο δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού Παντελής Ξυριδάκης ανέφερε: «Φτάσαμε στο 16ο Γκαλά Γυναικών, μια φρέσκια ιδέα για εκείνη την εποχή. Τώρα πια αποτελεί υπέρβαση για το Δήμο που καταφέρνει και την στηρίζει, παρά τα οικονομικά προβλήματα. Είναι σημαντικό για τον Δήμο να είναι δίπλα σε ένα τέτοιο γεγονός. Η διοργάνωση έχει και κοινωνικό χαρακτήρα, φέτος στηρίζει τον φορέα “Το λιθαράκι”», ενώ ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στίβου, Παναγιώτης Δημάκος τόνισε: «Θέλω να συγχαρώ το Δήμαρχο που στηρίζει την προσπάθεια, παρά τα οικονομικά προβλήματα. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και που κι εμείς σαν ομοσπονδία – και παρά τα οικονομικά προβλήματα μας- στεκόμαστε δίπλα στο γεγονός. Καλή επιτυχία σε όλες τις αθλήτριες».

Το Γκαλά Γυναικών θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΝΕΡΙΤ (17.00-19.00).

Το πρόγραμμα
16.10 Υψος ΠΚ-Κ-Ν
16.15 Μήκος ΠΚ-Κ-Ν
17.00 Επί κοντώ Gala
17.10 100 μ. εμπ. Κ
17.15 Υψος Gala
17.20 Μήκος Gala - Τριπλούν Gala
17.25 100 μ. εμπ. Gala
17.40 50 μ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΑΟΦ ΚΟΡΙΤΣΙΑ (6-7 ΣΕΙΡΕΣ)
18.20 100 μ. ΠΚ-Κ-Ν
18.40 100 μ. Gala *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: