Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Ρίισε: «Χε…κε πάνω του ο Γκατούζο»!!

Δέκα ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει απ’ τον ιστορικό τελικό Λίβερπουλ-Μίλαν. Κι όμως! Ο Γιον Άρνε Ρίισε… ευχαριστιέται (και νευριάζει) το ίδιο όταν θυμάται τον Τζενάρο Γκατούζο την ώρα της ανατροπής.

Ρίισε: «Χε…κε πάνω του ο Γκατούζο»!

Και μια ακόμη απόδειξη γι’ αυτό έδωσε ο Γιον Άρνε Ρίισε.

Με αφορμή τη χθεσινή επέτειο του τελικού της Κωνσταντινούπολης (όταν η Λίβερπουλ είχε πετύχει ιστορική ανατροπή φτάνοντας απ’ το 3-0 στο 3-3 και παίρνοντας τελικά το τρόπαιο στα πέναλτι) ο Νορβηγός μίλησε στη «Mirror». Μπορεί να σκεφτεί κανείς λοιπόν πόσα είχε μαζεμένα στον Ιταλό για να… φτιαχτεί και μόνο με την ανάμνηση της φάτσας του όταν οι «κόκκινοι» έκαναν την αντεπίθεσή τους.

«Όταν η Μίλαν πέτυχε το τρίτο γκολ, σκέφτηκα “γ…ε με”, ήταν απαίσιο. Δεν μπορούσε να γίνει χειρότερο», είπε αρχικά ο Ρίισε αναφερόμενος στο πρώτο ημίχρονο.

Όταν όμως ερωτήθηκε συγκεκριμένα για τον Γκατούζο, δε δίστασε να περιγράψει γλαφυρά τα αισθήματά του: «Αυτός ο μικρός γαμ…ος. Πανηγύριζε στο ημίχρονο. Όταν βάλαμε το πρώτο γκολ χ…ε πάνω του. Μόλις φτάσαμε σε απόσταση ενός τέρματος, ήξερε. Λάτρευα να βλέπω τη φάτσα του τότε. Ζεις μόνο μια φορά και πρέπει να το απολαμβάνεις». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: