Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Κέιχιλ: «Ο Μουρίνιο θέλει... σερί»!

Όχι μόνο το «back to back», αλλά απόλυτη κυριαρχία επί σειρά έτων θέλει ο Ζοσέ Μουρίνιο για την Τσέλσι, με τον Γκάρι Κέιχιλ να δηλώνει ότι ο «special one» έχει ήδη πει στους ποδοσφαιριστές του ότι κάθε χρόνο, ο μεγαλύτερος στόχος θα πρέπει να είναι η διατήρηση των κεκτημένων.  
Οι «μπλε» μπορεί να έφτασαν με άνεση στην πηγή και να ήπιαν εύκολα το νερό της δόξας φέτος, όμως τίποτα δεν σταματάει εδώ.
Ο Μουρίνιο, όπως έκανε το 2005 και το 2006 θέλει το «back to back» και τώρα, ενώ θέλει ακόμα και να ξεπεράσει αυτή την επίδοση, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Γκάρι Κέιχιλ.
«Ο κόουτς μάς είπε ότι οφείλουμε να τερματίσουμε ξανά και ξανά στην κορυφή τα επόμενα χρόνια. Αυτή είναι η φύση του κ.Μουρίνιο αλλά και η φύση αυτού του συλλόγου. Το κυνήγι της κορυφής. Μας έχει πει βέβαια ότι θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα την επόμενη σεζόν και προσπαθεί να μας κάνει να το καταλάβουμε από νωρίς για να παλέψουμε κι εμείς περισσότερο. Ξέρουμε ότι οι υπόλοιπες ομάδες θα δυναμώσουν και πλέον όλοι θα θέλουν να μας νικήσουν, όμως πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι» είπε ο στόπερ των Πρωταθλητών. 
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: