Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Αρβανίτης: «Οι νόμοι πρέπει να ισχύουν για όλους»

Άνιση αντιμετώπιση από την αθλητική δικαιοσύνη είχε ο Άρης σε σχέση με άλλες ομάδες, όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης.

Αρβανίτης: «Οι νόμοι πρέπει να ισχύουν για όλους»
Άδικη, υπερβολική και άνιση σε σχέση με παλαιότερες ποινές χαρακτηρίζει ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, αυτή που επιβλήθηκε στην ομάδα του για τον αγώνα με την ΑΕΚ στα play offs. Μάλιστα καλεί την κυβέρνηση να πάρει μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας και την τήρηση της ισονομίας, ενώ διαβεβαιώνει πως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να βάλει σε κίνδυνο την επένδυση που έγινε στην ΚΑΕ με την είσοδο νέου μετόχου.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Είμαστε οι πρώτοι που καταδικάσαμε και καταδικάζουμε οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά στο γήπεδό μας. Και δε μένουμε μόνο στα λόγια, αλλά πράττουμε. Όμως δε ζούμε σε γυάλα, ούτε παίζουμε μόνοι μας. Ο ΑΡΗΣ αποτελεί μέρος της αθλητικής, και όχι μόνο, κοινωνίας και τον διέπουν οι ίδιοι νόμοι που (θα έπρεπε να) ισχύουν για όλους. Για ακόμα μία φορά, βλέπουμε ότι η αυστηρότητα εξαντλείται στην ομάδα μας και σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.

Κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξει η λογική αντιμετώπισης κάποιων καταστάσεων. Οι ομάδες (και αυτό το έχουμε βιώσει στο πετσί μας) πληρώνουν δυσβάσταχτα ποσά και στερούνται άλλα τόσα και παραπάνω έσοδα από τους αγώνες χωρίς κόσμο. Κάποια στιγμή πρέπει να πληρώσουν και όσοι προκαλούν αυτές τις συμπεριφορές. Καλώ τον υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Σταύρο Κοντονή, να λάβει μέτρα για την αιτία η οποία γεννά όλα αυτά τα προβλήματα, που δεν είναι άλλη από την εντός αγωνιστικού χώρου και όχι μόνο, αδικία. Γιατί είναι γνωστό σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής, ότι η αδικία γεννά τη βία. Είναι πρόδηλο ότι κανείς δεν ήρθε στο «Nick Galis Hall» με σκοπό να προκαλέσει επεισόδια, κάτι που φάνηκε και στα προηγούμενα ντέρμπι στο γήπεδό μας, όπου η συμπεριφορά του κόσμου ήταν υποδειγματική.

Ως ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. κάνουμε και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να υπερασπίσουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας. Δε θα αφήσουμε κανέναν να βάλει σε κίνδυνο την επένδυση που ξεκίνησε και θα συνεχίσουμε να απαιτούμε ισονομία
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: