Τρίτη 26 Μαΐου 2015

«Ήρθαμε και κάποιοι θα πρέπει ν’ ανησυχούν»

Μήνυμα αντεπίθεσης έστειλαν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ. Με ανακοίνωσή τους, οι παλιές δόξες της «Ένωσης» τονίζουν ότι αποκαταστάθηκε ιστορικό λάθος με την επιστροφή κι ότι τώρα κάποιοι πρέπει ν’ ανησυχούν.

«Ήρθαμε και κάποιοι θα πρέπει ν’ ανησυχούν»
Έζησαν -και συνέβαλαν στο να δημιουργηθεί- μια ΑΕΚ που πάντα ήταν πρωταγωνίστρια.

Γι’ αυτό οι παλαίμαχοι της «Ένωσης» δε θα μπορούσαν να κρύψουν την ικανοποίησή τους που ετοιμάζονται ξανά να τη δουν έτσι.

Με ανακοίνωσή τους, οι παλιές δόξες του συλλόγου μιλούν για αποκατάσταση ενός ιστορικού λάθους με την επάνοδό του στην πρώτη κατηγορία.

Αφού συγχαίρουν λοιπόν όλους τους συντελεστές, σημειώνουν ότι ήρθε πλέον η ώρα κάποιοι ν’ ανησυχήσουν με την επιστροφή της ΑΕΚ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η περιπέτεια της ομάδας μας (στα γήπεδα Β και Γ εθνικής) πήρε και τυπικά τέλος. Ο Δικέφαλος επέστρεψε σε ένα φτωχό πρωτάθλημα που είχε γίνει φτωχότερο, λόγω της δικής του απουσίας. Με την επάνοδο της ΑΕΚ αποκαθίσταται ένα ιστορικό λάθος.

Συγχαρητήρια στους κ.κ. Μελισσανίδη, Μπάγεβιτς, το ΔΣ της ομάδας, τους ποδοσφαιριστές, σε όλο το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο και στους φανταστικούς οπαδούς μας, οι οποίοι στήριξαν και ακολούθησαν αυτά τα δύο μαρτυρικά χρόνια, την ομάδα μας, όπου και αν έπαιζε.

Επιστρέψαμε και κάποιοι θα πρέπει να ανησυχούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: