Τρίτη 26 Μαΐου 2015

«Αξιολογημένοι διαιτητές στα πλέι άουτ»

Αξιολογημένους διαιτητές για τα υπόλοιπα ματς των πλέι άουτ της Football League αιτήθηκαν Αναγέννηση Καρδίτσας και Παναιγιάλειος, με την πρώτη να εκδίδει μακροσκελή ανακοίνωση, ζητώντας ισονομία.

«Αξιολογημένοι διαιτητές στα πλέι άουτ»
Τον ορισμό αξιολογημένων διαιτητών για τα υπόλοιπα ματς των πλέι άουτ της Football League αιτήθηκαν Αναγέννηση Καρδίτσας και Παναιγιάλειος.

Οι δύο ομάδες μάχονται για την παραμονή τους στην κατηγορία και κατέθεσαν αίτημα στη διοργανώτρια αρχή, ζητώντας αξιολογημένους διαιτητές στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, στις οποίες αντιμετωπίζουν Τύρναβο και Καλλιθέα αντίστοιχα.

Η ομάδα της Καρδίτσας, μάλιστα, εξέδωσε μακροσκελή ανακοίνωση με την οποία ζητάει ισονομία για την συνέχεια των πλέι άουτ, αναφέροντας ανάμεσα σε άλλα:

«Υπενθυμίζουμε προς πάσα κατεύθυνση πως ο αθλητικός οργανισμός “Αναγέννηση Καρδίτσας 1904” με την γνωστή αδιάκοπη και πολύχρονη συνεισφορά στο αθλητικό κίνημα της Ελλάδας, εκπροσωπεί μια μεγάλη περιοχή και ενδιαφέρει χιλιάδες φιλάθλους στο Νομό Καρδίτσας, σε όλη την επικράτεια και στο εξωτερικό όπου διαμένουν Καρδιτσιώτες.

Απαιτούμε, λοιπόν, την ΙΣΟΝΟΜΙΑ την οποία υπηρετούμε με όλες μας τις δυνάμεις, καθώς είναι μια απο τις ΑΞΙΕΣ που εντάσσονται στις αρχές που διέπουν τη φιλοσοφία του συλλόγου μας
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: