Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Καλλιθέα κατά Σταθόπουλου!!

Ανακοίνωση με αιχμές κατά του Σταθόπουλου, για το πέναλτι που καταλόγισε στο ματς με την Ερμιονίδα εξέδωσε η Καλλιθέα, τονίζοντας την πίστη των ανθρώπων της ομάδας για παραμονή στη Football League.

Καλλιθέα κατά Σταθόπουλου
Καυστική ανακοίνωση για τη διαιτησία του ματς κόντρα στην Ερμιονίδα εξέδωσε η Καλλιθέα, αφήνοντας αιχμές για το πέναλτι που καταλόγισε ο Σταθόπουλος.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων διαμαρτύρεται για την απόφαση του διαιτητή, υποστηρίζοντας πως δεν πρέπει οι αμφισβητούμενες φάσεις να διαμορφώνουν ματς που κρίνουν μια κατηγορία.

Ζητάει, μάλιστα, ισονομία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, επικροτώντας το αίτημα του Παναιγιάλειου για αξιολογημένους διαιτητές στη συνέχεια των πλέι άουτ .

Η ανακοίνωση:

«Ίσως κάποιοι να νομίζουν ότι η σιωπή είναι αδυναμία, αλλά θα πρέπει να μάθουν ότι για την Καλλιθέα μόνο αυτό δεν ισχύει. Αλλά η διαιτησία και συμπεριφορά του κ. Σταθόπουλου του συνδέσμου Δυτ. Αττικής στον αγώνα με την Ερμιονίδα εκτός έδρας, μας αναγκάζει να αλλάξουμε την πολιτική που έχουμε επιλέξει στη διαδικασία των play out, να μην αναφερόμαστε σε διαιτησίες. Η ομάδα μας έχει πάρει 13 βαθμούς στη μέχρι τώρα διαδικασία και είναι βαθμοί οι οποίοι έχουν αποκτηθεί ΟΛΟΙ μέσα στο γήπεδο. Κανείς δεν μας χαρίστηκε και ούτε περιμένουμε να το κάνουν στη συνέχεια των play out και ούτε το θέλουμε άλλωστε.

Αλλά αυτό που θέλουμε είναι ισονομία και να μην έχουμε να αντιμετωπίσουμε και άλλους παράγοντες εκτός από τις αντίπαλες ομάδες μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Στον αγώνα με την Ερμιονίδα και ενώ η Καλλιθέα προηγούταν στο σκορ, ο διαιτητής Σταθόπουλος θεώρησε σωστό να δώσει ένα πέναλτι, το οποίο μέχρι και ο ίδιος φάνηκε να αμφισβητεί στο τέλος του αγώνα. Όταν ρωτήθηκε από μέλος της ομάδας μας, για την παράβαση που υπέδειξε ο ίδιος, απάντησε «το κέρδισε έξυπνα ο ποδοσφαιριστής της Ερμιονίδας»! Άρα δεν ήταν πέναλτι, αλλά ξεγελάστηκε και ο ίδιος! Εμείς τουλάχιστον αυτό εισπράττουμε από την απάντηση του συγκεκριμένου διαιτητή!

Αλήθεια όμως, πώς γίνεται σε μία σημαντική διαδικασία όπως αυτή των αγώνων των play out, ένας διαιτητής να υποδεικνύει μία αμφισβητούμενη και για τον ίδιο παράβαση, ενώ σε κάθε αγώνα των play out “παίζεται” μία κατηγορία;

Για αυτό, πάντως, που θα πρέπει να είναι σίγουροι όλοι όσοι δεν θέλουν την Καλλιθέα στην κατηγορία, είναι πως η ομάδα μας θα αγωνίζεται και του χρόνου στη Football League, διότι υπάρχει εμπιστοσύνη στους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές ότι ο στόχος θα επιτευχθεί μέσα στους αγωνιστικούς χώρους...

Αναφορικά με το αίτημα του Παναιγιάλειου για διαιτητές από τη Superleague στην μεταξύ μας αναμέτρηση, η ΠΑΕ Καλλιθέα ήταν η πρώτη που είχε προτείνει διαιτητές από τη μεγάλη κατηγορία από τον πρώτο αγώνα των play out και όχι επιλεκτικά. Παρόλα αυτά όμως επικροτούμε και θεωρούμε εύλογο το αίτημα του Παναιγιάλειου για το μεταξύ μας παιχνίδι.

Ραντεβού, λοιπόν, στο γήπεδο και περιμένουμε από τον φίλαθλο κόσμο της Καλλιθέας να βρεθεί δίπλα στην ομάδα, για να φτάσει στον στόχο της παραμονής
». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: