Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Μοίρασε χαμόγελα ο Παπαπέτρου!

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μικρούς μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αγίου Δημητρίου, το πρωί της Τρίτης (26/05), καθώς τους επισκέφθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου και προπονήθηκε μαζί τους!

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου επισκέφθηκε σήμερα το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Αγίου Δημητρίου, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ONE TEAM.
Εκφράζοντας το δικό του μήνυμα στήριξης στα παιδιά του σχολείου, ο Ιωάννης Παπαπέτρου, συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση των παιδιών, έπαιξε μαζί τους, ενώ στο τέλος φωτογραφήθηκε και υπέγραψε αρκετά αυτόγραφα. «Είναι μεγάλη τιμή για μένα η σημερινή μου παρουσία στο σχολείο αυτό. Τα παιδιά αυτά είναι πραγματικοί αγωνιστές και στην καθημερινότητα τους μπορούν να αντιμετωπίζουν τόσα προβλήματα όσα όλοι μας μαζί. Με τη συμμετοχή μου στο πρόγραμμα ONE TEAM, θέλω να δείξω σε όλα τα παιδιά που αντιμετωπίζουν κάποιου είδους κοινωνικό αποκλεισμό ότι είναι ισότιμα μέλη της κοινωνίας μας και δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και κανέναν».

PAPAPETROU2 PAPAPETROU3
*Πηγή: superbasket.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: