Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Πάει Έδεσσα ο Δουβαλίδης!!

Στην Έδεσσα θα βρεθεί την Τετάρτη ο Κώστας Δουβαλίδης, ώστε να συμμετάσχει στα «35α Αλεξάνδρεια».

Πάει Έδεσσα ο Δουβαλίδης
Ο πανελλήνιος ρέκορντμαν των 110 μέτρων με εμπόδια βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, κάτι που φάνηκε και από την εμφάνισή του στους Διασυλλογικούς Αγώνες, όπου κάλυψε τη συγκεκριμένη απόσταση σε 13.52.

«Είμαι σε καλή κατάσταση και πιστεύω θα κυνηγήσω μια επίδοση καλύτερη από το 13.52, που σημείωσα στους Διασυλλογικούς Αγώνες. Την επόμενη ημέρα θα αναχωρήσω για την Καλαμάτα, προκειμένου να τρέξω στα "Παπαφλέσσεια". Την συνέχεια δεν τη γνωρίζω, ωστόσο ελπίζω πως θα κάνω κάποια κούρσα και στο εξωτερικό», τόνισε ο Δραμινός πρωταθλητής.

Πάντως, ο Δουβαλίδης δεν θα είναι ο μοναδικός σημαντικός αθλητής που θα δώσει το «παρών» στο μίτινγκ της «πόλης των καταρρακτών». Στην πρωτεύουσα της Πέλλας, αναμένεται να λάβουν μέρος η Ευαγγελία Γαλένη και η Έφη Κολοκυθά στο μήκος, «κυνηγώντας» αμφότερες άλμα στα 6.30.

Επίσης, η Ηρώ Πιντή θα συνεχίσει στις ταχύτητες και θα τρέξει σε 100 και 200 μέτρα, λίγο πριν από τις πρώτες της εμφανίσεις στα 400 μέτρα. Στο μήκος των ανδρών, θα συμμετάσχει ο Νίκος Ξενικάκης, ενώ η Σοφία Υφαντίδου θα τρέξει 100 μέτρα και θα ρίξει και ακόντιο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: