Τρίτη 26 Μαΐου 2015

«Βλέπει» ΑΕΛ, γήπεδο και Πηλαδάκη ο Κούγιας!!

Τις φήμες για εμπλοκή του στ5ην ΑΕΛ σχολίασε σε δηλώσεις του ο Αλέξης Κούγιας, που τόνισε πως έχει κάνει μία επαφή, αλλά όχι με τον Βαγγέλη Πλεξίδα! Στο... κόλπο Πηλαδάκης και AEL FC ARENA.
Το ενδεχόμενο να εμπλακεί στην ΑΕΛ επιβεβαίωσε ο Αλέξης Κούγιας, που αν και τόνισε πως δεν έχει και δε πρόκειται να κάνε πρόταση στον Βαγγέλη Πλεξίδα, άφησε ανοιχτό παράθυρο για τους «βυσσινί» υπό πολύ συγκεκριμένες, όμως, προϋποθέσεις.
ADVERTISEMENT
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «mustsport.gr»:
-Κύριε Κούγια, τις τελευταίες ημέρες ακούγεται έντονα στη Λάρισα πως είχατε επαφή με τον κ. Πλεξίδα και ότι μπορεί να εμπλακείτε με την ΑΕΛ, ισχύει κάτι τέτοιο;
«Όχι. Σας λέω κατηγορηματικά όχι. Δεν έχω κάνει καμία επαφή με τον κ. Πλεξίδα. Δεν εκδήλωσα κανένα ενδιαφέρον, δεν εκδήλωσε κανένα ενδιαφέρον ούτε κι αυτός. Το μόνο ενδιαφέρον ήταν μια συζήτηση που είχα με τον κ. Πηλαδάκη εδώ και λίγο καιρό στον οποίο είπα πως εφόσον υπάρξει αγοραστής για την Παναχαϊκή, την πουλάω και είναι γνωστό – για πολλούς λόγους πουλάω, παρά το γεγονός ότι έχω ξεχρεώσει, παρά ότι υπάρχει ταλέντο, σήμερα παίζαμε με 18 παιδιά στην αποστολή με τον μεγαλύτερο 24 ετών, οι άλλοι είναι κάτω των 20 ετών με συμβόλαια 3ετή και 4ετή, όλοι εξοφλημένοι, η ομάδα έχει ενημερότητα, δυστυχώς δεν έχουμε γήπεδο για να παίξουμε. Έκανα μια συζήτηση πολύ σοβαρή με τον κ. Πηλαδάκη γιατί μου είχε κάνει εντύπωση ο λόγος που άκουγα για το γιατί δεν παίζει η ΑΕΛ στο AEL FC ARENA. Του είπα, θέλεις να πάρουμε μαζί, σε περίπτωση που πουλήσω την Παναχαϊκή, να πάρουμε μαζί την ΑΕΛ; Εγώ θέλω να βάλεις το γήπεδο και εγώ θα δώσω τα λεφτά στον Πλεξίδα. Είπαμε ότι θα ξαναμιλήσουμε σε λίγο καιρό».
-Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον...
«Αυτή είναι η πρόταση που έχει γίνει. Αυτή είναι και η μοναδική που έχει γίνει, βεβαίως αν και εφόσον ο κ. Πλεξίδας θέλει να πουλήσει. Έχω μάθει να σέβομαι τους ιδιοκτήτες, δεν μ’ αρέσει όταν ο άλλος έχει βάλει τα χρήματα του, αν μη τι άλλο είναι αυτός που σηκώνει το βάρος μιας τόσο μεγάλης ομάδας εγώ να αναμειγνύομαι σ’ αυτή την διαδικασία. Αν ο κ. Πλεξίδας αποφασίσει να πουλήσει, όπως εγώ έχω αποφασίσει να πουλήσω και έχω βάλει πωλητήριο στην Παναχαϊκή, το ίδιο θα περιμένω να κάνει κι αυτός και εφόσον έχω πουλήσει την Παναχαϊκή ή μπορεί και χωρίς να την πουλήσω αν βρω κάποιον να την διαχειριστεί, γιατί θα παίζουμε στην Κόρινθο και προσπαθούμε να κάνουμε ένα τυπικό τρικ. Θέλω να επιστρέψω το όνομα της Παναχαϊκής στον ερασιτέχνη, βεβαίως έναντι χρημάτων, για να πάρουν αυτοί την ομάδα, καθώς δεν έχω δικαίωμα να καταργήσω την Παναχαϊκή και από εκεί και ύστερα, εφόσον ο κ. Πηλαδάκης μου δώσει πράσινο φως και μου πει ότι εγώ βάζω το γήπεδο, εσύ βάζεις τα χρήματα, γιατί αυτός μου είπε πως αυτή τη στιγμή δεν θέλει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και εφόσον ο κ. Πλεξίδας θέλει, θα κάνουμε την αγοροπωλησία αυτή».
-Τι είναι αυτό που σας κάνει να θέλετε, έστω και με αυτή την προοπτική, να εμπλακείτε με την ΑΕΛ; «Οι ομάδες που μπορείς να ασχοληθείς στην Ελλάδα εκτός του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Άρη, είναι η ΑΕΛ, ο ΟΦΗ, ο ΠΑΣ Γιάννινα και έτσι πίστευα ότι είναι και η Παναχαϊκή, ενώ δεν είναι».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: