Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Δε θέλει η δεν μπορεί;

Γράφουν οι Γρηγόρης Κόκκινος, Κωστής Ραπτόπουλος 
Από ότι δείχνουν τα πράγματα η υπόθεση πρώτη θέση των play off έχει ξεκαθαρίσει από την δεύτερη αγωνιστική. Ο Παναθηναϊκός δείχνει η πιο φορμαρισμένη ομάδα και δικαίως έχει δυο νίκες σε ισάριθμους αγώνες, ενώ οι ΠΑΟΚ, Αστέρας και Ατρόμητος, δείχνουν ανέτοιμοι για την διαδικασία αυτή και θα παλέψουν για τις υπόλοιπες θέσεις. Το ερώτημα είναι μπορεί ο ΠΑΟΚ να βελτιωθεί στην συνέχεια και να τερματίσει τουλάχιστον δεύτερος;

Ναι, πρέπει να τερματίσει δεύτερος και μετά να βγούμε να χτυπάμε χαρμόσυνα την καμπάνα της Αγίας Βαρβάρας. Καλά ρε δε σας είχα πει, ότι ο κοντός δεν είναι χθεσινός και θα αφήσει την καυτή πατάτα για τον Παναθηναϊκό; Αυτός ο ΠΑΟΚ και δεν θέλει και δεν μπορεί και εσύ λέγε ότι θέλεις, μουλάρι Κίνγκ, και θα είναι μια χαρά με το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League.

Άλλο δεν θέλω και άλλο δεν μπορώ, εξωγήινε.  Αυτό που μου λες είναι υπόθεση, για το αν συμφέρει η όχι τον Σαββίδη να βγει η ομάδα στα προκριματικά του Champions League και το γνωρίζει μόνο ο ίδιος. Ο Ατρόμητος, σύμφωνα με τον προπονητή του, έχει κλατάρει, φαλακροκόρακα.  Τον  Αστέρα θα τον περάσει ο ΠΑΟΚ, η είναι πολύ άρρωστος τελικά;

Πιάσε και γράψε πως έχουν τα γράμματα. Ο κοντός έδωσε 10,8 εκατομμύρια ευρώ και δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα να πετάξει κι άλλα για μεταγραφές. Ο λόγος που κατέβηκε στον πάγκο και ζήτησε να μπούνε μέσα οι πιτσιρικάδες, δείχνουν αυτό που σου λέω ολοφάνερα. Απλά δε του βγήκε, δεν μπήκε η μπάλα μέσα για να μπορεί να λέει ο Σαββίδης, ότι ο ΠΑΟΚ προχωράει με τα αετόπουλα και δεν πετάει λεφτά σε άχρηστες μεταγραφές όπως στο παρελθόν.

Με δουλεύεις κανονικά μου φαίνεται. Ποια αετόπουλα, ρε απίθανε; Ο Λίνο που λέει ότι είναι στην καλύτερη κατάσταση που ήταν ποτέ, στα 38 του χρόνια, και θέλει να επιστρέψει; Ο Πάμπλο Γκαρσία που επέστρεψε στην ομάδα, σε ρόλο που ακόμα δεν γνωρίζουμε; Όσο για τον Σαββίδη, να μου επιτρέψεις να πω ότι δε κατεβαίνει στον πάγκο ένας μεγαλομέτοχος, απαράδεκτο.

Αν έχει τσίπα ο Γεωργιάδης για το τελευταίο που είπες, οφείλει να παραιτηθεί πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Όσο για τον Γκαρσία, αυτό που θέλω να μάθω είναι τι έγινε με τους γκάνγκστερ στην διοίκηση.

Λίνο

Τον είχα και τον έχω σε τεράστια εκτίμηση τον ποδοσφαιριστή Λίνο τόσο για την αγωνιστική του όσο και την έξω αγωνιστική του παρουσία στο πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ όμως να πιστέψω ότι στα 38 του, θέλει να επιστρέψει και μπορεί να προσφέρει στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Πρώτα από όλα γιατί καλό είναι να ξέρεις και πότε να σταματήσεις την καριέρα σου για να φεύγεις με ψηλά το κεφάλι και δεύτερο γιατί πολύ απλά δεν ταιριάζει. Χωρίς να θέλω να τον αδικήσω, δεν έχει δουλειά ένας ποδοσφαιριστής 38 ετών για τον ΠΑΟΚ του μέλλοντος, εκτός αν η διοίκηση της ομάδας έχει άλλα στο μυαλό της.


Μπεργκ

Όταν ξεκινούσε την καριέρα του ο Μάρκους Μπεργκ είχε εντυπωσιάσει όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη με το ταλέντο του, τα σωματικά του προσόντα και κυρίως την ευχέρεια που είχε στο σκοράρισμα. Διεθνής με όλες της Εθνικές ομάδες της Σουηδίας αλλά και με μπόλικη ατυχία αφού όταν έκανε το άλμα του στην Γερμανία, ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς που τον άφησαν πίσω στην καριέρα του. Στον Παναθηναϊκό ρίσκαραν από τη μια αφού ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις τρίβουν όμως τα χέρια τους τώρα αφού ο Σουηδός έχει κάνει δυο εξαιρετικές χρονιές με την φανέλα των πράσινων  ανεβάζοντας την ποδοσφαιρική του μετοχή πολύ ψηλά.


Τα «άκουσε» για τα καλά
ΚΟΚ Έπρεπε να φύγει την ώρα που κατέβηκε ο Ιβάν
ΡΑΠ Που να πάει ρε κορόιδο είναι;

Ραπτόπουλος

Λίνο
Έτσι όπως τον βλέπω τον Ρατς και με τον Τζαβέλα να καθιερώνεται στα σέντερ μπακ, βλέπω τον Λίνο να κάνει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για να είναι μπακ απ του Ρατς

Απίθανο
Σας φαίνεται, δηλαδή, τόσο απίθανο να σκαλώνει ο ΠΑΟΚ μέχρι το 65ο λεπτό ενός αγώνα, να μπαίνει ο Λίνο και με τρεις τέσσερις φαρμακερές σέντρες να βρίσκει τον Αθανασιάδη για να κάνει το 1-0; Εδώ επανήλθε ο Νίνης, ο Λίνο θα κοιλώσει;

Μπέρτος
Τι δουλειά είχε αυτός ο παλαιστής ο Μπέρτος να το παίξει ότι έχει υψηλή τεχνική στο 45ο λεπτό του τελικού; Από την ώρα που γράφτηκε ότι έχει γίνει στόχος μεγάλων ομάδων, ψήλωσε και την πάτησε άσχημα, κάνοντας δώρο το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού.

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: